| Abbyka23 a întrebat:

Hei:*. Am si eu o intrebare, dar vreau raspunsuri care sa nu fie "la misto". Eu am un coleg de clasa cu care am fost in tabara, a fost frumos, n`am ce sa zic. Apoi eu m`am despartit de el din cauza unui motiv super-stupid, INALTIMEA. E mai inalt cu aproape un cap decat mine. Acum incepe sa`mi placa iar de el. Ce sa fac? sa-i spun?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Din moment ce tot restul iti place,chiar ca asta ar fi un motiv stupid!
Asa ca,spune-i!
Dar asteapta-te sa nu prea fie incantat de ideea ta,tot ce e posibil sa il fi ranit,despartindu-te de el o data.
Ia-o incet,fii mai draguta ca de obicei,da-i mai multa atentie si vezi cum reactioneaza. Daca vezi ca se bucura, spune-i si totul va fi bine!
Cum o fi putut sa te deranjeze inaltimea lui, nu-mi pot imagina!
Mult noroc!

| Abbyka23 explică (pentru greece12):

Acum cateva zile. cand mergem spre casa. m`a luat de mana. nu stiu ce sa cred, ca ma place, ca nu. thinking

| greece12 a răspuns (pentru Abbyka23):

In mod sigur te place! Si,stii,ai putea sa-l intrebi,doar vezi ca el incearca sa se tina aproape! Si tu,lasa complexele,e o prostie! Sa te iubesti tu,mai intai, pe tine, ca sa te poata iubi si ceilalti!

| ASIGURATORUL a răspuns:

V-ati despartit dintr-un lucru banal.Crezi ca la un baiat le vei gasi pe toate? NICIODATA. Persoana perfecta pentru fiecare dintre noi nu se va naste niciodata; important este sa gasesti persoana cu cat mai putine defecte ( si nu ma refer la aspectul fizic) dar care tu sa le poti accepta intr-o relatie.Incearca sa iei legatura cu el si sa iti ceri iertare pentru motivul despartirii voastre si spune-i ca a fost o ratacire de-a ta.Succes!

| logatcamembru a răspuns:

Spune-i! puplove strucklove strucklove struck poate si el te mai place si in plus baieti inalti sunt mai dragutzzz bucurate ca nu-i mai scund rolling on the floor.acu serioas spune-i nu-ai de pierdut!love strucklove strucklove struckpwp

| EvellineDub a răspuns:

Din ce lucru banal v-ati despartitstraight face
Si prietenul meu e mai inalt cu un cap aproape,si e foarte ok,nu stiu cu ce te deranjeaza pe tine asa tare. Spune-i ca a fost un motiv banal, si ca ai realizat ca de fapt il placi, si nu conteaza inaltimea. >big grin

| Abbyka23 explică:

Nu e problema ca e el prea inalt. problema e ca sunt eu prea mica. adica ma simteam nasol cand il vedeam asa inalt. sad chiar daca el zicea ca nu conteaza pentru el.