| zuzu a întrebat:

Hei. Am si eu o intrebare. Ieri am facut-o cu prietenul meu. Ne-am protejat dar la un moment dat s-a rupt prezervativu'. Am observat asta si l-am schimbat cu unul nou si am continuat asa. Este vreun risc sa se fi intamplat ceva? Eu sper ca nu! Dar vreau totusi niste pareri sa fiu sigura.hee hee

13 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Da, exista un risc.
te poate salva pilula de a doua zi.

| daassh a răspuns:

Voi stiti ce ati facut, dar sa fiti siguri ar fi bine sa iei pilula de a doua zi si atunci sigur nu vei avea probleme.

| Amilik a răspuns:

Daca ati schimbat prezervativul inainte ca prietenul tau sa ejaculeze atunci poti sa stai linistita.

| chocco1995 a răspuns:

Singurul lucru de care trebuie sa fi sigura este daca a schimbat prezervativul la timp, daca da atunci poti sta linistita! trebuia sa fi observat la timp ca prezervativul este rupt

| zuzu explică (pentru chocco1995):

Pai am observat la timp. happy Dupa nici 2 minute am obstervathee hee Si l-am schimbat repede.

| Zozoleparfumath a răspuns:

happyDaca ati observat imediat nu e nimic, ejaculase in el inainte sa se rupa? Da nu nu ai nici o sansa sa ramai insarcinatahappy

| zuzu explică (pentru Zozoleparfumath):

Nu ejaculase in el. happy

| Zozoleparfumath a răspuns (pentru zuzu):

Stai linistita ca nu esti insarcinatahappy.nu ai cum:*

| zuzu explică (pentru Zozoleparfumath):

Vazand raspunsurile. M-am calmat si euhee hee.
Vroiam sa fiu totusi sigura happy. Multumesc! happy

| Zozoleparfumath a răspuns (pentru zuzu):

Fi calma pentru ca nu ai cumhappy atata timp cat nu a ejaculat in el si la schimbat imediat nu are cum! Cu mare placerehappy

| vanonim a răspuns:

Ia-ti Durex data viitoare!

| vanonim a răspuns:

Nici Durex nu mai are marfa de calitate inseamna.