| 34HollyMolly a întrebat:

Hei
Am și eu o întrebare, iubitul meu m-a înșelat cu o „fata" ușoară după ce a întreținut relații intime cu ea nu mai are chef și chiar dacă are termina foarte repede chiar cu mult înaintea mea
Ajutor, faceți-mă să înțeleg de ce băieți?

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Probabil ca fata respectiva îl satisface mai mult și mai bine decât îl satisfaci tu.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Aia poate e mai "profesionistă"
Eu nu as mai sta cu el in locul tău. Dupa ce se duce la alta pentru sex, e clar ca nu mai e satisfacut cu tine plus...nu stii sigur daca au facut-o fara prezervativ si asa poate a luat vreo boală. Sau daca a fost oral, tot rămâne posibilitatea.
Acum un băiat termina repede din 2 motive: ori ii place prea mult oru doar vrea sa se scape. Având în vedere că s-a dus la alta, eu zic ca e varianta a doua... sper ca nu te superi ca zic astea ca pana la urma este despre el, nu despre tine și e doar părerea mea. Și niciodată nu știi dacă mai continua cu aia sau nu. Eu zic sa îl lași fiindcă oricum da impresia ca nu vrea o relație serioasă... dacă nu te deranjează, de cât timp sunteți împreună?

| 34HollyMolly explică (pentru annonimaaaa555):

De 1 an și 8 luni și au făcut-o fără am clip ca o și filmat

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru 34HollyMolly):

Imi pare rau...desparte-te de el. E mai bine pentru tine fiindcă după 1 an si 8 luni ar trebui sa stie ce vrea siii avand in vedere ca s-a dus la alta, da de inteles ca nu vrea ceva foarte serios si de viitor cu tine. Lasa-l acum pana nu mai face si altceva(crede ma ca daca nu il lasi tu, o sa te lase el si daca zice ca nu te lăsa, doar te manipulează si e un narcisist)
Inca un motiv: Poate a luat ceva boala de la aia. Doar...lasa-l n ca nu merită

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Unii barbati incearca tot ce le pica. Asta nu inseamna ca trebuie acceptat comportamentul. Daca a incercat si a incheiat aventura, e una. Dar daca continua... vrei sa fii intr-un triunghi amoros?

Ce se intampla la voi in pat e trist, e clar ca nu-i mai pasa de tine.
Esti sigura ca iubitul asta e al tau?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Voi folositi protectie?
Te expune la tot felul de boli. Trist, foarte trist.