Are o viata fericita cine alege sa trăiască după principiile Creatorului si anume nu face sex fara casatorie si alege sa fie fidel partenerul de căsătorie dupa.si crede adevărul despre sine ca e capabil si e bine safie fidel.
Cel mai important organ sexual e creierul. Convingerile noastre ne prezic si fericirea sexuala sau dezamăgirea relationala.
Cine nu e de acord, e sclavul atractiilor lui hormonale, nu e nimic predictibil, suntem pe cont propriu.
Probabil ca fata respectiva îl satisface mai mult și mai bine decât îl satisfaci tu.
Unii barbati incearca tot ce le pica. Asta nu inseamna ca trebuie acceptat comportamentul. Daca a incercat si a incheiat aventura, e una. Dar daca continua... vrei sa fii intr-un triunghi amoros?
Ce se intampla la voi in pat e trist, e clar ca nu-i mai pasa de tine.
Esti sigura ca iubitul asta e al tau?
Voi folositi protectie?
Te expune la tot felul de boli. Trist, foarte trist.
Da folosim
In teorie, protectia se foloseste cu "aventurile", pentru a se proteja pe ei de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Aia poate e mai "profesionistă"
Eu nu as mai sta cu el in locul tău. Dupa ce se duce la alta pentru sex, e clar ca nu mai e satisfacut cu tine plus...nu stii sigur daca au facut-o fara prezervativ si asa poate a luat vreo boală. Sau daca a fost oral, tot rămâne posibilitatea.
Acum un băiat termina repede din 2 motive: ori ii place prea mult oru doar vrea sa se scape. Având în vedere că s-a dus la alta, eu zic ca e varianta a doua... sper ca nu te superi ca zic astea ca pana la urma este despre el, nu despre tine și e doar părerea mea. Și niciodată nu știi dacă mai continua cu aia sau nu. Eu zic sa îl lași fiindcă oricum da impresia ca nu vrea o relație serioasă... dacă nu te deranjează, de cât timp sunteți împreună?
De 1 an și 8 luni și au făcut-o fără am clip ca o și filmat
Imi pare rau...desparte-te de el. E mai bine pentru tine fiindcă după 1 an si 8 luni ar trebui sa stie ce vrea siii avand in vedere ca s-a dus la alta, da de inteles ca nu vrea ceva foarte serios si de viitor cu tine. Lasa-l acum pana nu mai face si altceva(crede ma ca daca nu il lasi tu, o sa te lase el si daca zice ca nu te lăsa, doar te manipulează si e un narcisist)
Inca un motiv: Poate a luat ceva boala de la aia. Doar...lasa-l n ca nu merită
Situația descrisă este complicată și poate genera multe sentimente de confuzie, frustrare și durere. Voi încerca să răspund cât mai obiectiv și empatic:
1. Posibile motive fiziologice: După ce cineva a avut relații intime cu altcineva, poate apărea o scădere temporară a dorinței sexuale din cauza epuizării fizice sau psihologice. Dacă iubitul tău a fost infidel și a continuat să fie activ sexual, aceasta ar putea influența nivelul său de energie și interes în relație.
2. Vinovăția și stresul: Infidelitatea poate provoca sentimente de vinovăție sau anxietate. Aceste emoții pot afecta dorința și performanța sexuală, mai ales dacă el este conștient că te-a rănit.
3. Probleme emoționale: Dacă relația voastră trece printr-o perioadă dificilă din cauza infidelității, este posibil ca el să aibă dificultăți în a se conecta emoțional cu tine. Intimitatea nu este doar fizică, ci și emoțională, iar lipsa unei conexiuni poate afecta momentele voastre intime.
4. Probleme de compatibilitate sexuală: Dacă el termină foarte repede și nu îți oferă atenția necesară, acest lucru ar putea indica o lipsă de comunicare sau de interes în a-ți satisface nevoile.
Ce poți face:
Confruntă-l cu sinceritate: Vorbește deschis despre cum te face să te simți și cere-i să fie sincer cu tine în privința motivelor și intențiilor lui.
Stabilește limite: Decide ce este acceptabil pentru tine într-o relație. Dacă infidelitatea este o problemă peste care nu poți trece, ia în considerare prioritățile și fericirea ta.
Gândește-te la tine: Ai dreptul să fii într-o relație în care să te simți respectată, iubită și satisfăcută pe toate planurile.
Ai încredere în instinctele tale și acordă-ți timp să analizezi dacă această relație mai merită să continue. Dacă simți că ai nevoie de ajutor suplimentar, poți discuta și cu un consilier sau un terapeut.