Pai cred ca raspunsul "fii tu insuti" ti s-ar potrivi cel mai bine.Nu are rost sa culegi tehnici de cum sa te comporti si asa mai departe.
Daca este o fata interesanta, deosebita si rafinata sa stii ca va astepta acelasi lucru si de la tine si nu va aprecia cu nimic mai mult ca incerci si tu sa o cuceresti si s-o seduci in acelasi moduri cum au facut-o altii.
Vrea sa vada cum esti tu, imaginatia si umorul tau.Arata ca esti un baiat la fel de interesant, invalui-o in mister si fa-o sa-si doreasca sa te descopere, iar cand va vedea cum esti tu cu adevarat si nu un prefacut, va fi cu siguranta impresionata:*
Sfatul meu : Fetele vor ce nu pot avea, daca nu stie totul despre tine fa-ti o viata interesanta gen ai mai avut cateva prietene inainte...si v-ati despartit din motive ...nuj cum sa zic, fa-le niste motive complicate pentru ea dar totusi simple de inteles, arata-i ca esti matur, si las-o un pic sa vorbeasca ca sa poti afla ce ii atrage atentia, daca ii atragi atentia ="Like a Boss".
Pai, daca iesiti, nu te poti duce la o intalnire cu mana goala. Poti sa-i iei ceva simbolic (Gen o floare :trandafir sau ceva) o sa vada ca esti romantic si ca iti pasa . Daca mergeti la un restaurant sau cafenea, fi cat se poate de atent cu ea si, romantic in acelasi timp. Nu incerca sa intreci masura [Gen :"Eu am BMW, si Bling-Bling.] "Fi tu insuti", discutati subiecte care sa va capteze pe amandoi, una decenta sa nu o plictisesti..La sfarsit cand o conduci acasa, ii poti spune ce simti pentru ea, poate dupa seara pe care ati petrecut-o impreuna se vor lega sentimente. Sper ca ti.am fost cat de cat de folos. Bafta
Cu o fata trebuie sa lucrezi mai delicat e ca un obiect fragil daca ai ranito e foarte greu de reparat incearca sa nu o abordezi asa repede... iar la cafea deschideti diferite subiecte dar nu o intreba nici o data de fostul e cea m-ai nasoala intrebare evita incearca sa o cunosti bine si sa intelegi cum gandeste si ce vrea daca vezi ca totul decurge minunat la sfarsitul intalniri condu-o acasa si incearca sa o pupi daca vezi ca totul e ok continua daca nu oprestete si cereti scuze... incearca sa descoperi ce ii place si fa meeu dupa cum zice ea macar la inceput ca sa-o faci sa se simta ca o printesa dar totusi nu te lasa calcat in picioare. sper ca te-am ajutat
Incearca sa afli despre ea cate mai multe. toata lumea adora sa se vorbeasca despre sine. indiferent de persoana! dupa un timp. fii dulce si toate alea. dupa care o pauza de o zi doua. daca te cauta. ai castigat. daca nu, las-o asa!
Emmilia întreabă: