| Vlad162 a întrebat:

Hei am si eu o intrebare si o s-o pun direct.

Sunt baiat, am 17 ani la fel ca si prietena mea cu care sunt de 10 luni.Dar in ultima vreme, asta insemnand 2 saptamani,de cand a reinceput liceul,m-a pus total in coada listei ei de prioritati, se preocupa mai mult de lectii si de proiecte si de abia vrea sa vorbim, daramite sa iesim. Zice ca are treaba perioada asta si ca s-o inteleg.

Ce vreau eu? Vreau s-o fac putin dependenta de mine, adica sa regrete ca m-a omis complet si sa ii dau de gandit ca as putea sa plec din viata ei daca va continua asa..sa fiu altfel decat eram ca sa o surprind, sa-i arat si alta latura a mea.

Ea imi zice ca tine la mine, dar cand vine vorba sa puna in practica asta, nu vad nimic. Cum sa procedez?

Arpeciez orice sfat.

Răspuns Câştigător
| bObby123 a răspuns:

Pentru cei care au zis sa o inteleaga...adica acum serios doar nu se trezeste, pleca la scoala, vine de la scoala si invata pana se culca, si sambata si duminica invata continu... adica dao incolo de treaba eu zic ca daca il iubea si ii placea sa petreaca timp cu el isi facea timp macar o ora pe zi sa o petreaca cu el.
Mai Vlad, sfatul meu ar fi sa vorbesti cu ea despre problema asta si sa ii spui ca nu iti convine ca te neglijeaza asa, si daca nu va puteti rezolva problemele. vorba aia " are balta peste "!
bft!

8 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Las-o balta! Nu te iubeste, s-a cam plictisit de tine mai ales ca acum are si de invatat ceea ce e foarte bine, are ce face spre binele ei. La tine se gandeste doar cand nu mai are ce face. Esti cam fraier pentru ea, nu o mai atragi cu nimic, ti-ai pierdul si ultima umbra de farmec, in curand o sa atarni dupa ea, o sa plangi cand o sa-ti dea papucii, te-a consumat ca pe bateria de la telecomanda. Sorry.

| mona a răspuns:

Oricum va trebui sa pleci din viata ei pana la urma pentru ca ti-a dat de inteles ca s a plictisit

| Parintele a răspuns (pentru mona):

..asa cred si eu.

| LolaLollita a răspuns:

Doar pentru ca-si vede de scoala nu inseamna ca nu te iubeste. Eu una cred ca prioritatea ei trebuie sa fie scoala, nu tu. Intelege-o, arata-i ca o sustii in ceea ce face, nu ii reprosa faptul ca are prea multe proiecte sau teme, pana la urma nu e vina ei.

| Bogdannnnnnnnnnnnnnn a răspuns:

Cred ca s-a plictisit de tine. Asa face o femeie cand se plictiseste de un baiat. Stiu, e penibil. In fine, da-i de inteles ca poti gasi pe altcineva fara nici o problema si daca vrea sa va despartiti, sa fie sanatoasa. Ii zici direct pa fara a mai sta pe ganduri sau a o implora. Tine minte: orice discutie logica cu o femeie nu-si are sensul in materie de dragoste.

| costynel23 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu incerci sa o faci "dependenta" de tine asa cum ai spus tu ca s-ar putea sa nu ii placa si o sa faci mai rau! si atunci o sa iti para tie rau. Cel mai bine intelegeo! si ia-o cu incetul sa reveniti la normal. Bafta

| AfB a răspuns:

Nu fi egoist, daca e cu capul pe umeri(adica sa se gandeasca la viitor, nu la marea dragoste in liceu) va alege invatatul in detrimentul tau. Vorbeste cu ea. Ce ai vrea, sa te ia din ora sa te duca la baie si sa te rezolve?

| Belutza_Belutzica_1997 a răspuns:

Pai... fiind in clasa a11-a ( normal la 17 ani) poate vrea sa se axeze pe liceu! poti intr.o zi de weekeend sa.i propuneti sa iesiti sa vorbiti ( cu calm) despre relatia voastra! Dar faza ca vrei sa.i dai de gandit ca ai putea sa te desparti de ea mmmm... ar fi cam urat ( dupa 10 luni de relatie) si mai ales s-o faci sa regrete pentru ca nu te.a prea bagat inseama in ultima vreme adica de cand a inceput din nou liceul! Sfatul meu e sa vorbiti sa clarificati lucrurile poate a avut si ea probleme sau alte chestii dar in niciun caz s-o faci sa regrete ca te-a neglijat mai ales dupa ce sunteti de 10 luni intr-o relatie sunt sigura ca chiar ( scuze cacofonia) te place/iubeste si ai face-o sa sufere! Multa bafta!