| Vlad162 a întrebat:

Hei am si eu o intrebare si o s-o pun direct.

Sunt baiat, am 17 ani la fel ca si prietena mea cu care sunt de 10 luni.Dar in ultima vreme, asta insemnand 2 saptamani,de cand a reinceput liceul, m-a pus total in coada listei ei de prioritati, se preocupa mai mult de lectii si de proiecte si de abia vrea sa vorbim, daramite sa iesim. Zice ca are treaba perioada asta si ca s-o inteleg.

Ce vreau eu? Vreau s-o fac putin dependenta de mine, adica sa regrete ca m-a omis complet si sa ii dau de gandit ca as putea sa plec din viata ei daca va continua asa..sa fiu altfel decat eram ca sa o surprind, sa-i arat si alta latura a mea.

Ea imi zice ca tine la mine, dar cand vine vorba sa puna in practica asta, nu vad nimic. Cum sa procedez?

Arpeciez orice sfat.

6 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Ai pus întrebarea asta de 33 de ori, wtf?! Păi la ce obsedat eşti cred şi eu că s-a săturat. De fapt nu vrea pauză, vrea să se despartă, doar ca nu poate să ţi-o zică in faţă, tu dacă aveai 17 ani îţi dădeai seama de asta de mult timp, dar încă ai gândire de 12 ani.

| BassHunter13 a răspuns:

Eh faza cu invatatu ii doar asa! Sa cam plictisit de tine..si de accea nu vrea sa va mai vedeti asa des! Te tine doar asa! Si cel mai mult sigur ea mai are pe cineva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa va intalniti ori la tine, ori la ea sa va faceti temele... daca esti mai slab ca ea la vreun obiect ii poti spune ca vrei sa te ajute... Apropo, daca sunteti singuri in casa e perfect o poti invata si tu pe ea ceva in caz ca e virgina, cred ca stii la ce ma referwinking

| cccccclowerrrrrrrrrr a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ia si sa-i spui ca te simti neglijat! intreaba-o daca mai simte ceva pentru tine, daca nu..imi pare rau!

| Pauwergey a răspuns:

Las-o sa invete si incearca sa o faci sa faceti lectii cv impreuna sa vezi co sa mearga big grin funda?

| GaBy_GaBy_1994 a răspuns:

Daca nu i-ai dat-o cum trebuie normal ca nu te mai baga in seama laughing