| Vlad162 a întrebat:

Hei am si eu o intrebare si o s-o pun direct.

Sunt baiat, am 17 ani la fel ca si prietena mea cu care sunt de 10 luni.Dar in ultima vreme, asta insemnand 2 saptamani, de cand a reinceput liceul, m-a pus total in coada listei ei de prioritati, se preocupa mai mult de lectii si de proiecte si de abia vrea sa vorbim, daramite sa iesim. Zice ca are treaba perioada asta si ca s-o inteleg.

Ce vreau eu? Vreau s-o fac putin dependenta de mine, adica sa regrete ca m-a omis complet si sa ii dau de gandit ca as putea sa plec din viata ei daca va continua asa..sa fiu altfel decat eram ca sa o surprind, sa-i arat si alta latura a mea.

Cred ca sunt si putin dependent de ea si ma enerveaza rau lucrul asta,mai ales ca vine si bac-ul si am de invatat,si gandul imi sta mereu la ea si la noi,ma distrage, dar nu pot stapani asta.

Ea imi zice ca tine la mine, dar cand vine vorba sa puna in practica asta, nu vad nimic. Cum sa procedez? Cum sa nu mai pun atata sentiment si sa-i arat ca nu depind de ea?

Arpeciez orice sfat.

8 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

In primul rand trebuie sa porti o discutie cu ea, in care sa-i spui ca iti este dor de ea si nu petreceti timp suficient impreuna, iar tu ai nevoie de asa ceva.
In al doilea rand, propune-i sa invatati impreuna.

| Valutzzzu a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa-ii spuica o iubesti foarte mult. Si chiar daca are mult de invatat daca te iubeste ar trebui sa-si faca mai mult timp pentru voi. Sper ca te-am ajutat.

| darnme a răspuns:

Sa stii ca s-ar putea ca tu sa o pierzi daca practici ce ai spus mai sus. Nu mai fa teatru degeaba si incearca sa o intelegi, vorbeste cu ea deschis si spune-i ce nu iti convine.

| Peachy a răspuns:

Eu cred ca o cam sufoci si impinge pretextul cu lectiile si proiectele ca sa aiba o portita de iesire, eu zic sa schimbi ceva in relatia voastra sa o surpinzi cu ceva placut altfel risti sa o pierzi tot sufocand-o, invit-o intr-o seara in club strangeti-va o gasca si distrati-va poate ca amandoi aveti nevoie de o iesire din monotonie, si daca tine la tine va fi mai mult decat incantata si fericita de faptul ca vrei sa schimbi ceva si ca o iubesti, dar sunt sigura ca te vei descurca daca esti baiat destept:*

| diiiiiana4cka a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine sa ii zici in fata ce nu iti place, dar totusi daca nu vrei asta, poti sa incerci sa o faci geloasa, sa incerci sa nu o suni o zi, sa vezi cum va reactiona! Te va cauta sau nu.de obicei cind fetele gasesc diferite scuze k nu pot iesi,ele vor sa scape de baiat si nu doresc sa iasa cu acea persoana,dar totusi daca zici ca ea a zis ca simte ceva serios pentru tine,cred ca ar trebui un pic so eviti,sa nu o observi, daca tine la tine, va reactiona la asta, daca nu, nu e pentru tine! Succes!

| I1miss1you1Baby a răspuns:

Eu cred ca ar trebuie sa o faci un pic geloasa macar asa un pic incat sa simte ca daca se mai comporta asa cum tine te va pierde sa ii arati ca si alte fete te vrea.

| lolly a răspuns (pentru I1miss1you1Baby):

Este o prostia.Gelozia contrazice iubirea.Cum adica sa incerci s-o faci geloasa ca sa stea mai mult cu tine, ca daca nu mergi la altele? Hello...mai exista baieti cu sentimente? Sau doar fete visatoare?

| I1miss1you1Baby a răspuns (pentru lolly):

Este doar parerea mea... fiecare cu parerile lui oh go on