Buna.
E de apreciat faptul ca ai putut sa mentii o relatie 10 luni si sper sa mearga bine si in continuare.
Acum ca voi sunteti impreuna in timpul scolii e normal, sa se ocupe mai mult de lectii.Adica, nu stiu, asa vad ca fac toate fetele.Desi tu poate nu crezi,si ea se gandeste la tine.E destul de greu sa mentii un echilibru intre scoala si o relatie, fiindca te gandesti mereu la persoana iubita, fiecare cuvant iti aduce aminte de el/ea si gasesti o legatura in toate.
Ca fata, cred ca ii este putin mai greu sa puna in practica acel "tin la tine".Ai vrea sa sara pe tine? Ar fi cam prea direct si prea mult, nu crezi?
Tot ce pot sa zic este sa faci si tu acelasi lucru.Am inteles ca nu prea te suna, esti pe ultimul loc.Foarte bine! Poti sa faci si tu asta!
Crede-ma indiferenta doare cel mai tare! Atunci o sa vina si o sa te intrebe ce s-a intamplat si de ce ai devenit atat de distant.Pe urma ii poti spune tot ce ai pe suflet.
Pa, pa.
Deci sa-ti zic, in primul rand intelegeo tu punete in locul ei, crezi ca nu va aprecia ca o intelegi...