Daca nu e var primar nu cred ca e grav. Si in plus nu e bine sa ai o relatie cu cineva inrudit prin sange pentru ca mai tarziu in eventualitatea unui copil, acesta e foarte posibil sa se nasca cu malformatii. Din punct de vedere moral, doar tu poti sa hotarasti daca e bine sau nu. Again, nu e var primar. asa ca, de ce nu?
Pfoai... pai l-a oras nu cred ca e asa mare lucru mai ales ca e var de'al doilea dar la tara, vorba circula, incercati si voi ascunsi, hai bafta
Aa, pai nu-i asa grav, stai linistita, insa totusi e o chestiune mai serioasa asa ca sper ca sti ce sentimente ai tu si el, nu?
Dupa credinta crestina cam este ...acum depinde de cultura si educatia fiecaruia!
Anu trecut in martie am fost la tara si m-am intalnit cu el (am stat 2 zile) si se comporta frumos cu mine, imi zicea lucruri frumoase, era ff atras de mine ne-am sarutat si era mai indragostit de mine decat era inainte, cand am plecat suferise ff mult , dar ne-a despariti o mare distranta si nu prea mai vb, daca o iau de la capat va fi pentru o perioada scurta de timp. (vacanta verii)
Eu stiu!? cred ca daca va veni cu tine la tara, poate va fi mai interesant...