Sfatul meu este sa comunici cu iubita ta, sa fii deschis marturisindu-i tot ce ne-ai spus si noua pe TPU. Spune-i ca tii la ea, ca iti lipsesc momentele in care petreceti si voi timp liber, ca o intelegi ca trebuie sa invete, dar sa stabiliti macar de 2 ori pe saptamana sa va acordati timp pentru a va vedea.Eu zic ca in relatia voastra este vorba de o racire sau poate chiar este ocupata, Afla doar comunicand cu ea.Succes!
Poate chiar asa e, poate chiar are o perioada mai proasta dar trebuie sa ii dai de inteles ca te poate pierde si isi ba da seama ca poate greseste. pup
Parerea mea ar fi sa o iei intr-un loc mai retras sa vorbiti, sa o intrebi de ce se comporta asa si de ce s-a distantat de tine. Spune-i sa fie sincera... daca nu mai vrea sa fie cu tine sati spuie si nu sa se joace asa cu tine si sentimemtele tale.
Ar trebui sa o intrebi frumos de ce s-a distantat de tine, pentru ca eu sincer nu inteleg care este problema... vad ca tu tii mult la ea.Intreab-o care este problema...ce o deranjeaza. Poate ca nu mai stie exact ce simte pentru tine
scarking12 întreabă: