Faptul că o cauţi atât de des demonstrează că eşti înnebunit după ea, şi ea ştie asta. De asemenea, ştie că îi suporţi toanele, tot din acest motiv. Dacă vrei cu adevărat să o schimb, pur şi simplu nu o mai căuta. Aşa sunt toate fetele, când sunt ignorate şi văd că nu li se mai acordă atenţie revin la sentimente mai bune.
Poate tu o iubesti mult.
Ea nu se comporta deloc precum o fata care iubeste. Eu as zice ca vrea sa scape de tine.
Gandeste-te la asta!
Nu merita sa continui o relatie in care esti nefericit.
Si eu am acceasi problema. Stiu cum te simpti Si chiar as vrea sa stiu si eu chestia asta... Dar singura care este in stare sa iti zica dc este ea. Trebuie sa vorbesti "Face to face" cu ea sa lamuriti acest lucru Si cred ca si eu voi face asta ... Bafta! >
Clar nu tine la tine si din lipsa de alta alternativa sta cu tine. Zii ca te desparti de ea pe motivul asta, vezi cum reactioneaza si o sa iti dai seama atunci. Ar fi bine sa cauti pe alta parerea mea.
Tu zici ca va iubiti mult? daca te iubea nu putea sa stea fara sa te vada nenicu. asa ca gasesteti alta ca mai sunt destule fete
Nu o mai cauta cateva zile..si o sa vina singura la tine! Sau cel mai bine ar fi sa ii raspunzi cu aceeasi moneda.
Iesi cu prietenii tai si cand ea va vrea sa iesiti. spune-i ca esti obosit ca e cald/frig.. Sper ca te-am ajutat
Pai da ma dar asa nu facem decat sa ne racim relatia si mai mult si numai asta nu vreau.
Poate ca are parinti mai posesivi si nu o lasa sa iasa prea des din casa intreab-o direct care este motivul real! daca o scalda inseamna k nu te iubeste asa cum spune si este cazul sa o schimbi