Dragul meu Vlad nu stiu daca ce am sa-ti spun va fi si relevant pentru tine.ai specificat mai sus:ne iubim mult.Cred ca in aceasta relatie numai tu dai sens cuvantului iubire.Iti apreciez foarte mult sunceritatea, dar ce te rog eu sa intelegi e ca o reletie daca nu merge de la sine nu are sens sa o faci sa mearga.Iti doresc sa ai grija de sufletul tau. sper sa mai vorbim
Poate are amant si e o nesimtita care vrea sa profite de tine, urmareste-o in profunzime.
Te cam evita si nu mai ea stie de ce, eu as zice ca s a plictisit de tine si vrea mai multa libertate
Poate ar trebui sa ii spui ca vrei o pauza, doar asa ca sa vezi ce zice, daca zice ca e de acord asa fara iti ceara explicatii inseamna ca nu prea tine la tine, adica e mai important sa iasa cu pr decat cu tine?
Ar trebui sa vorbiti si sa ii spui ce nu iti convine!
Eu daca as fi in locul tau nu as mai avea incredere in ea si as urmario sa vad ce face. Daca face ceva foarte gresit m-as desparti de ea...
Eu banuiesc ca s-a plictisit de tine..si poate are pe altcineva. Vorbeste deschis cu ea, intreab-o de ce te evita. ar fi bine sa o urmaresti o data cand zizce ca iese cu prietenele..sa vezi intr-adevar daca te minte...:p
Te inteleg asta am intrebat si eu acum 5 minute. Am 100% aceas problema. Sunt si fete ca ale noastre si nu e prea frumos. Incearca sa profiti cat poti de intalnirile saptamanale. Daca afli altceva zi-mi si mie!
Incearca sa stai cu ea de vorba s-ai spui ce ai pe suflet ce te deranjeaza la ea, intreab-o daca s-a plictisit de tine, ea este la o varsta in care nu stie ce este o relatie cu adevaratsi este ceva normal parerea mea este sa stai cu ea de vorba foarte serios dar nu la telefon sau pe mess, fata in fata
Te evita clar..parerea mea este ca ar trebui sa-i spui in fata ce te deranjeaza... daca te iubeste v-a intelege...succes!
Da-i papucii.
A gasit altu' deja :*.
Nu sta ca prostu si te ruga de ea daca vezi c-o doare fix in c*r.
Astea sunt pretexte de 2 bani , care le folosesc toate cand s-au plictisit. :*