Miss piss esti mica si inca nu iti dai seama de ce simti. Pune-ti in ordine toate gandurile. La cine ti mai mult, daca merita o relatie la distanta.
Incertitudinea ta poate ranii multi oameni. Spre exemplu y din povestioara ta nu cred ca se simte prea bine, si din cate am citit tu simteai ceva pentru el. Trebuie intodeuna sa gandesti inainte de a lua o decizie. Si cu mintea si cu inima. Dar niciodata mai mult cu una decat cealalta.Inceara sa stai de vorba cu amandoi si sa vezi la care ti mai mult, pentru care ai fi dispusa sa faci anumite sacrifcii(mersul la tara, ignoratul altor baieti, apelarea) Trebuie macar cate-odata sa iei si tu initiativa sa suni, caci daca nu o faci atunci dai dovada de indiferenta si celalt e tentat sa creada ca s-a terminat si ca nu mai simti nimic pentru el.
Pune-te si tu in locul lor, in locul baietilor si analizeaza ce ar simti daca nu ti-ar pasa. De fapt ai vazut si tu cam ce simt ei, atunci cand nu te-a mai cautat. Doare nu? Asa si cu ei.
Pt. inceput.imi plac povestile lungi foarte interesant Uite. daca iti place mult si vrei sa fii cu el, nu te gandi ca trebuie numai tu sa mergi acolo in fiecare weekend.Trebuie si el sa vina.deci partea asta e rezolvata. Acum in legatura cu poza. poate fata din poza era actuala prietena si profita de faptul ca tu esti departe si probabil se gandeste ca nu poti afla nimic.Deci ai grija! Insa poti sa incerci, poate merge.:*
Din tot ce ai povestit aici, cred ca ti-ai dat si tu seama ca X tine f mult la tine:Xdar poate, daca ai fi si tu mai, nu stiu cum sa ma exprim:d...sa-l cauti si tu si sa nu astepti numai el sa fac primul pas
Daca vezi ca nu ti-a mai dat niciun semn de viata, incearca sa-l cauti tu si daca nici asa nu iese nimic, inseamna ca nu merge
In primul rand dupa parerea mea se observa foarte bine ca tine la tine, dar nu vrea sa recunoasca, adica sa-si arate adevaratele sentimente. Iar in al doilea rand, in legatura cu distanta, nu-ti face probleme, ca va veni si el la tine, nu va trebui sa te duci tu in fiecare week-end
Bafta:*:*:*
Sper sa faci ce crezi tu ca e mai binedar nu lasa sa se intample totul de la sineincearca sa lupti pentru ceea ce iti doresti>
Eu zic sa-i spui clar km ce are de gand sa faca cu relatia voastra pentru ca te face ff confuza si vrei sa stii cum sta treaba.
Contacteaza`l tu si intreaba`l. Parerea mea ar fi ca nu prea are rost relatia asta la distanta. dar daca chiar tii la el. ai putea face mici eforturi.
Eu zic sa te gandesti bine bine mai intai iar pe urma`sa-l suni si sa-i pui intrebari.
Bafta! Funda?:*
Ei bine... e clar ca tu il placi mai mult pe X decat pe Y. Dar totusi nu incerca sa il folosesti pe Y ca sa ii demonstrezi ceva lui X.
Se cam observa ca el isi bate joc de tine.Adica nu o lua ca pe o insulta.Crede-ma eu trec prin aceeasi situatie. E ceva gen:Te baga in seama, simti ca te iubeste, iti da sperante, si apoi iti da cu flit. Vor doar sa ne faca sa suferim.
A sters poza dar de ce o tinea pe ecran? 1.era cu tine si 2. cica era fosta... LoL!
Acum faci cum crede inima.Stiu si eu la fel am patit.Eu de cand m-am despartit de iubitul meu am avut nenumarate ocazii si oferte de la niste baieti super cu care cred sigur ca m-as fi potrivit. Dar opusii se atrag draga mea.
Sper sa iei decizia corecta in ceea ce priveste viata ta. Te Pupicesc si poate merit fundita!:-x
beausingurlamasamea întreabă: