Bună.
Te iubeşte şi nu te-a văzut niciodată? . Te iubeşte, deşi nu te cunoaşte? VRĂJEALĂ, crezi că este altceva? Vrea doar un singur lucru de la tine, cred că eşti destul de mare să realizezi ce este acel lucru după ce el ţi-a spus nişte lucruri mai indecente. E prea mare, mult prea mare, nu pot spune că ar putea să îţi fie tată [ deşi în ziua de azi, te cam sperie totul ], dar e prea mare şi nu merită. O să te lase imediat, pentru că e major/vacciant are nevoie de cineva să-i satisfacă plăcerile, mai precis una de vârsta lui, în nici un caz o puştoaică de 15 ani + că eşti minoră. Dacă va fi să te întâlneşti cu el, vorbiţi, râdeţi, dar nimic mai mult. Găseşte-ţi unul de vârsta ta.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : ykz.eduard.
Bună.
Cum Doamne iartă-mă îți faci prieten unul de 27 de ani?
Îi ceri să nu facă sex? I-ați gândul, clocotesc hormonii în el!
Renunță la prietenie, viața nu constă numai în sex, prietene, și atât.
Pa, pa.
Cum sa te iubeasca daca nu te-a vazut niciodata? Mai bine te-ai ocupa de scoala, familie la varsta ta, nu de amorezi care iti declara iubire, desi e logic ca vor altceva.
Daca chiar tu ti-ai pus un semn de intrebare, e clara treaba, nu-i asa?
Ai grija ce ''prieteni'' iti alegi.
S-ar putea ajunge la altfel de relatii pe care nu cred ca ti le doresti de pe acum.
Rupe legatura cu el pentru linistea ta, iar daca va intalniti intamplator, evita sa stai prin preajma lui.
Are o varsta mult mai mare decat a ta si iti dai seama ca stie omu'ce vrea. Sper doar sa nu-i iasa si sa nu ii permiti asta.
Ai grija de tine!
Nu te duce la intalnire si la varul tau nu sta aproape de el si evita sa stia singura cu el in camera asteapta pana tu ai 24 si dupa fa-ti iubit de 27
Vrea sa te scarpine la vrabiuta.
Ai grija ce faci.
Eu unul zic sa nu te intalnesti.
27-15.totusi, are aproape dublu varstei tale.
Nu te iubeste.Asta ti-a zis-o ca sa te vrajeasca mai usor.
Eşti conştientă că el vrea doar să ajungă la tine între picioare, nu? Că nu are ce altceva să vrea de la o fată de 15 ani...el având 27.
George0197 întreabă: