anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Am si eu o nelamurire. Acum ceva timp am vazut o fata frumusica si draguta, ma intrebam de unde poate sa fie. dupa cateva saptamani. o gasesc din-greseala pe fb. i-am dat cerere. mi-a acceptat. si am inceput sa vb cu ea. da a fost foarte ciudat ca si ei ii placea de mine. de cand m-a vazut in acel loc. pe fb avea trecut ca e nascuta in 1996. am zis ca e bine, dupa aflu de la ea ca are abia 14 si jumatate. sincer nu ma asteptam la ascta. puteam sa pun pariu ca are vreo 16 ani. as vrea sa stiu. merita sau nu sa fiu cu ea. e diferenta de 4 si ceva ani intre noi, eu abia am facut 19 ani. sincer sa fiu e inca copil mic la 14 si jum. ea gandeste in felu ei. eu in felu meu. am fost ca ea. stiu cum e sa gandesti la varsta aia! Astept raspunsurile voastre.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca-ti doresti sa cresti copii, atunci totul este ok.

| SkyPilot a răspuns:

Daca iti place fata nu e nici o problema. Daca esti baiat destept ti-o cresti cum vrei tu sa fie. Ar fi indicat sa nu ii ceri sa se culce cu tine pana pe la 17 ani ai ei.

| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

Chiar nu ma gandeam la asta, ca sa ma culc cu ea. e mica totusi. pot sa apar probleme, etc. mersi pentru sfatwinking

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca mi-ar placea fata as intra intr-o relatie cu ea. As putea sa o astept 2 sau 3 ani, dar daca relatia merge bine cred ca nu va astepta ea happy Numai ai grija sa o faceti numai in perioada nefertila. Nici asa nu e bine, ca vor apare la ea modificari hormonale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-un fel va fi greu. sunt genu sa ies cu fata respectiva. trebuie sa ajung la parinti ei sa o lase laughing ca sa stie ca e cu mine, si intr-un fel e bine sa te stie ai ei. ca te va cunoaste pe parcurs. parerea mea.

| irinaC2014 a răspuns:

Mai bini un copil decit o curva
ea o sa te asculte o sa te inteleaga pi la 15-16 ani o sa se culce singura cu tini o sa ai incredere eu cred cai mai bini un copil nu-i nimic daca are abia 14 ea o sa creasca cu ajutorul tau si o sa fie pe placut tau