anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei am si eu o poveste daca sunteti interesati sa ma ajutati m-as bucura cu placere.Nu ma intereseaza ca sunt prea mic dar asta e viata.Imi place de o fata de la mine din scoala ea cred ca are 14 ani si eu am 13. Ea nici nu cred ca stie ca exist si oricum nu cred ca ea ar sta cu un pitic ca mine. Ajutati-ma va rog ma gandesc la ea mai mereu...

2 răspunsuri:
| MyRi a răspuns:

Sfatul meu este sa te cuplezi cu cineva poate ti se va parea ciudat sau ne drept din partea ta dar te va ajuta sa nu te mai gandesti atat de mult la fata respectiva si poate vei ajunge sa te indragostesti de fata respectiva.

| Ellaa123 a răspuns:

In primul rand ai 13 ani si nu esti atat de pitic, adica ea are 14 si tu 13 nu este o diferenta mare de varsta.Eu spun ca daca fata aceea vorbeste cu unii colegi sau prieteni de la tine din clasa sau pe oricine cunojti tu si vorbeste cu ea sa ii spui ca vrei si tu sa iti faca cunostinta cu ea, sau daca il vezi pe un coleg de al tau cu care ai mai vb si vorbeste cu ea,sa te bagi si tu in vorba., si sa te prezinti, apoi o saluti incontinuare, pe parcurs o mai intrebi si ce face si dupa ii ceri idd, o bagi inseamna pe mess. vorbesti cu ea despre mai multe subiectee va cunoasteti mai bine, pana deveniti mai apropoati si apoi incetul cu incetul fa-o sa se indragosteasca de tne.Si cand afli sau vezi ca se comporta ca si cum ii place de tine., intreab-o daca vrea sa fie impreuna cu tine.winkingSUCCES!