| Vlad162 a întrebat:

Hei,am si eu o poveste mai trista putin si am nevoie de un sfat.

Incep mai pe scurt.

Sunt baiat, 17 ani la fel ca si prietena mea cu care aveam un an jumate.A ajuns ea la concluzia ca nu are timp de o relatie si ca are nevoie de timp pentru scoala si proiecte asa ca a renuntat fara nicio parere de rau la mine.Acum,eu stau si ma gandesc mereu la ea, chiar sufar, si tot incerc sa mi-o reapropii.ea ma blocheaza in tot ce fac. Nu imi raspunde la telefon, la mesaje, sau pe fb, in schimb sta si da commenturi aiurea cu prietenele ei si cu alti baieti.

Avem un prieten comun cu care am vorbit recent si care mi-a zis ca ea i-a zis ca a inceput sa vorbeasca cu unul si ala o tot invita in oras si ea ar vrea sa iasa si din cate stiu, chiar au iesit. Imi venea sa ma rup in doua, nu stiu ce sa fac. Chiar am pus tot sufletul in relatia asta si nu vreau sa se ajunga la bataia asta de joc.

Asta as uri cel mai mult, sa o vad cu altul, sa faca ce facea cu mine cu altul, nu stiu.

Ce sa fac? Orice sfat sincer e binevenit.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata te-a parasit si tu nu vrei sa accepti acest lucru. Accepta adevarul si nu mai pune aceasta intrebare in fiecare zi.

| Azµre a răspuns:

Acceptă situația. S-a terminat!

| SunnyDay88 a răspuns:

Tu te plictisesti rau tare!

| Ycu a răspuns:

Deci, prietena ta s-a racit de tine in ultimul timp si nu a vrut sa iti zica direct ca se desparta asa ca a bagat-o p`aia cu "scoala", n-ai ce sa faci, trebuie sa numai ai contact cu ea, o stergi de peste tot si nu o mai bagi in seama si ignori tot ce tine de ea, pana la urma o sa o uiti foarte greu dar pana la urma o sa treaca, nu este ultima femeie de pe pamant asta e, o sa iti fie greu. Succes.

| GummitsaxXx a răspuns:

Off. deci. Ai avut o relatie. dar nu a fost una serioasa ai doar 17 ani..Si. Nu cred ca vroiati sa fiti mereu impreuna... E normal ca intr-un cuplu sa se mai si desparta persoanele. Daca ea si-a gasitpe altu tu ma rog de ce nu o faci? Esti frumos esti desptept banuiesc. Si. Poate chiar exista o fata care tine la tine cu adevarat. Doar ca tu nu ai avut timp sa o vezi. De ce nu ii dai o sansa altei fete? De ce ti mortis sa o ai pe ea..Cand ea nu te mai vrea. Trebuie sa ai incredere in tien. si sa te gandesti ca ea nu te mai tine minte..Si te-a sters din viata ei..Atat. si poate chiar iti va fi mai bine cu alta fata :*

| тιηι a răspuns:

Imi pare rau pentru tine.
De ce nu incerci sa iesi cu o alta fata? Asa poate reusesti sa mai uiti de ea...