| Vlad162 a întrebat:

Hei,am si eu o poveste mai trista putin si am nevoie de un sfat.

Incep mai pe scurt.

Sunt baiat, 17 ani la fel ca si prietena mea cu care aveam un an jumate.A ajuns ea la concluzia ca nu are timp de o relatie si ca are nevoie de timp pentru scoala si proiecte asa ca a renuntat fara nicio parere de rau la mine.Acum,eu stau si ma gandesc mereu la ea,chiar sufar,si tot incerc sa mi-o reapropii.ea ma blocheaza in tot ce fac. Nu imi raspunde la telefon,la mesaje,sau pe fb,in schimb sta si da commenturi aiurea cu prietenele ei.

Avem un prieten comun cu care am vorbit recent si care mi-a zis ca ea i-a zis ca a inceput sa vorbeasca cu unul si ala o tot invita in oras si ea ar vrea. Imi venea sa ma rup in doua, nu stiu ce sa fac. Chiar am pus suflet in relatia asta si nu vreau sa se ajunga la bataia asta de joc.

Asta as uri cel mai mult, sa o vad cu altul, sa faca ce facea cu mine cu altul, nu stiu.

Ce sa fac? Orice sfat sincer e binevenit

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cui pe cui se scoate. Altceva nu stiu ce sa zic. Nu suferii de "foame" cand balta are peste din belsug. happy

Abh
| Abh a răspuns:

Orice inceput are un sfarsit, daca ea nu vrea sa fie cu tine nu are rost sa te mai gandesti la asta.
Teribilismul asta duce la actiuni grave. Ea are dreptul sa-si traiasca viata cum vrea si cu cine vrea, cu sau fara tine in ecuatie. Treci peste si traieste-ti si tu viata.

| irrumator30 a răspuns:

Ti-a spus ca nu mai e interesata de tine intr-o maniera care sa nu te faca sa suferi foarte mult. A camuflat bine. Ce te-ai fi facut daca iti spunea in fata, ca nu mai e atrasa de tine, sau ca te-a inselat cu altul, cum am patit eu?

Atunci durere... plus ca ea a zis ca mai vorbim, mai iesim. Dar de iesit mai greu. Mai vorbim doar.

| girl00 a răspuns:

Toate trec..vei trece peste aceasta suferinta..esti mic inca..iti vei gasi o alta fata care va sti sa te aprecieze si sa te iubeasca. daca ea a renuntat la tine asta e..nu te-a meritat..eu zic sa nu mai insisti daca vezi ca nu-ti rasp la nimic si plus ca vrea sa iasa cu altul happy nu merita ^-^

| TTTeofiLLL a răspuns:

Intr-adevar e naspa, cand vezi atatea comunitati pe fb cu nu rani fata si bla bla da ele se pun in locul nostru? Mereu ele sunt cele nevinovate.Noi cadem de prosti.In legatura cu sfatul ti-as zice sa o iei de la capat cu altcineva mai potrivit si sa ii faci in ciuda sa vada ce a pierdut. Poate nu a fost sa fie cu ea.Iti doresc noi relatii sociale care o sa iti deschida inzecit portite in viata decat cea pe care ai avut-o pana acumhappy.

| WhiteLover a răspuns (pentru TTTeofiLLL):

Aici iti dau dreptate chiar daca sunt fata, fetele in 80% din cazuri sunt "nevinovate", ele sufera si peste 2 zile is cu altii...bine,nu toate, dar stiu o gramada de cazuri.nu e bine sa isi gaseasca pe alta pentru ca o va compara mereu cu fosta si nu e corect pentru viitoarea iubita sa fie tinuta doar asa, de chestie.eu zic sa iti ocupi timpul, iesi cu prietenii, e frumos afara, profita de asta. poate ea tocmai de asta s-a despartit de tine pentru ca vroia sa cunoasca pe altcineva. spune-ti in gand ca nu te merita, ca iti face doar rau si ca nu merita sa te gandesti la ea.las-o sa fie cu altul daca asta vrea, decat sa te fi inselat pe la spate si sa suferi mai mult.

| alinushlally a răspuns:

Din punctul meu de vedere ea nu vrea sa mai fie cu tine si a folosit scoala drept mijloc de despartire. Pana acum scoala n-a fost o problema, nu? Acum de ce ar fi? Si de ce ar prefera sa iasa cu altul in oras decat sa aleaga sa te vada pe tine doua minute? Noi fetele suntem complicate. Desi uneori va lasati condusi de aparente, in acest caz cred ca nu te mai place si vrea o schimbare... Las-o sa faca ce vrea si daca ajunge la concluzia ca e mai bine fara tine, laso. Fiecare fata regreta mai tarziu fiecare prieten pierdut. Ori regreta timpul pierdut, ori regreta ca nu si-a apreciat prietenul destul de mult. Intreab-o exact ce vrea si spune-i ca daca ea vrea sa iasa cu altul tu accepti. Desi ai suferi te sfatuiesc sa nu faci ca majoritatea baietilor de varsta ta cu bataie si chestii de astea ca nu ajungi nicaierihappy De fapt ajungi undeva. O faci pe ea sa te urasca desi tu ii vrei binele.