Si eu m-am despartit de prietena mea cu care am fost 2 ani stai linistit si acum e cu altul. Vorbim dar eu nu mai simt nimic pentru ea.Si eu ma gandeam inainte "cum ar fi sa o vad cu altul, nu as putea". Uite ca nu am absolut nici cea mai mica problema legat de acest lucru! Incearca sa iti gasesti pe altcineva, sa fii indiferent cu ea si o sa te caute.Salut.
Si eu am folosit de multe ori replica asta" am mult de studiu si vreau sa ma concentrez pe asta", ce voiam sa zic de fapt e ca "nu mai am chef sa ies cu tine, nu-mi mai face placere si vreau sa-mi vad de viata mea mai departe".
Ar trebui sa o lasi in pace...Ea incearca sa se distanteze de tine. Pana la urma cred ca ea o sa regrete ce a facut aceasta alegere. Nu o mai sufoca cu mesaje. Trebuie sa accepti situatia ca altceva nu ai ce sa faci si cred ca este greu nu e foarte putin 1 an si jumatate...
Eu iti urez multa bafta in continuare...
Pa Pa :*
Daca o iubesti cu adevarat las-o sa ia deciziile singura nu o forta
Te evita cam mult parerea mea e sa incerci sa o uiti, sa treci peste. Stiu ca e greu dar cu timpul vei uita si poate ea va fi cea care v-a regreta mai mult din urma despartirii
Ia si tu o decizie cautati alta partenera. fetei ii place distractia se plictiseste foarte repede sa stea doar cu un singur baiat. evito si tu stergei numarul de telefon stergeo din mintea ta. incearca sa esii cat mai des cu prietenii sa te distrezi sa nusi dea seama ea ca tu suferi din cauza ei. mai tarziu te va cauta ea.
Urat, urat ce ti-a facut!
Desi poate suna putin cam exagerat, cel mai bine ar fi sa convertesti iubirea pe care i-o porti in URA! Invata sa o ignori, baga-te si tu in seama pe FB cu alte fete. Crede-ma cand iti spun ca daca o ignori ii vei trezi gelozia si de ce nu, regretul! Din chestia asta trage si tu invataminte, astfel incat pe viitor sa nu mai fii tu cel care sufera!
Multa bafta!
Ai răbdare şi lasă timpul să decidă...Eu cred ca foloseste drept scuza faptul ca nu are timp de relatii din cauza scolii, daca te iubea cu adevarat isi facea timp oricand pentru tine. Gandeste-te ca nu te merita, o sa apara si pentru tine fata potrivita chair daca nu e cea pe care o vrei acum. Las-o sa faca ce vrea si NU MAI INSISTA, stiu ca e greu dar incearca. Fa intre timp lucruri noi: iesi cu prietenii, distreaza-te, fa sport etc in asa fel incat sa nu te mai gandesti la ea. Ai incredere in tine P.S": Sper ca te-am ajutat cat de cat :*
Eu cred ca te evita pentru ca s-a indragostit de un alt baiat, si acum iesa cu el. Totusi imi pare rau pentru tine! Sper sa nu te superi dar daca as fi in locul tau masi face mult mai interesant si asi lasao pe fata aceea sa vina la mine. imi pare bine pentru ca te-am ajutat!
Inteleg ca tu o iubesti enorm dar poate asa trebuie sa se intample...nu stie nimeni ce e in mintea ei, ar fi multe variante. Poate treaba cu scoala a fost doar un pretext sa va despartiti! Stiu si eu chestia cu scoala, ca oricare invata dar e cu siguranta timp si de altceva, un mesaj, 5 minute de vb la tel! Poate ca acel timp in care ati fost impreuna i-a ajuns, s-a plictisit si a vrut sa incerce ceva nou, totusi a avut bunul-simt sa nu ti-o spuna intr-un mod urat chiar daca urmarile sunt altele.Incearca sa te rupi de tot ce v-a legat(stiu ca e enorm de greu), sa incepi activitati noi care sa iti ocupe timpul si cu vremea nu o sa uiti dar nu va mai fii la fel si cine stie poate o sa apara altcineva