| Vlad162 a întrebat:

Hei,am si eu o poveste mai trista putin si am nevoie de un sfat.

Incep mai pe scurt.

Sunt baiat, 17 ani la fel ca si prietena mea cu care aveam un an jumate.A ajuns ea la concluzia ca nu are timp de o relatie si ca are nevoie de timp pentru scoala si proiecte asa ca a renuntat fara nicio parere de rau la mine.Acum,eu stau si ma gandesc mereu la ea,chiar sufar,si tot incerc sa mi-o reapropii.ea ma blocheaza in tot ce fac. Nu imi raspunde la telefon,la mesaje, sau pe fb, in schimb sta si da commenturi aiurea cu prietenele ei si cu alti baieti.

Avem un prieten comun cu care am vorbit recent si care mi-a zis ca ea i-a zis ca a inceput sa vorbeasca cu unul si ala o tot invita in oras si ea ar vrea sa iasa si din cate stiu, chiar au iesit. Imi venea sa ma rup in doua, nu stiu ce sa fac. Chiar am pus tot sufletul in relatia asta si nu vreau sa se ajunga la bataia asta de joc.

Asta as uri cel mai mult, sa o vad cu altul, sa faca ce facea cu mine cu altul, nu stiu.

Ce sa fac? Orice sfat sincer e binevenit.

6 răspunsuri:
| bogdan133 a răspuns:

Asa se intampla in majoritatea cazurilor, mereu unul va iubi si unul isi va bate joc. Vorbeste cu ea, du-te la ea acasa sau la scoala si vorbeste cu ea, vezi cum reactioneaza si apoi gandeste-te daca chiar vrei sa mai continui relatia sau nu.

| RAY a răspuns:

Nici sa te milogesti de ea nu-i un pas, nu poti fi sigur ca se intarneste cu altu doar ai auzit, dar daca vezi cu ochii tai asta ce poti face decat sa te conformezi cu idea asta

| neutrino a răspuns:

Niciunul dintre noi nu este buricul pamantului, toti trebuie sa acceptam realitatea si sa facem pasul inapoi atunci cand o relatie s-a sfarsit.

| sokey a răspuns:

Pur si simplu o vezi si ii reprosezi dar nu uita sa il bagi si pe baiatul ala in seama ca sa nu se simta prost. Ii spui ca tu ai tot dreptul sa vorbesti primul fiinda o iubesti si ai fost alaturi de ea si nu o cunoaste cum o faci tu. Al doilea pas: Pai tu esti devine in problema asta. Daca era o fata materialista e vina ta pentru ca ai stiut si ai crezut ca o poti schimba. Daca nu era asa e tot vina ta. Pentru ca ea cand s-a cuplat cu tine a vazut ceva. Ceva care acum nu mai vede. Nu te schimba asa de des. E pedeoparte bine cu prietenii dar cu fetele nu prea. Daca iti place sa te schimbi si stii sa copiezi incearca sa te dai pe langa baiatul care ii place ei. Te imprietenesti cu tipul si ii vezi trasaturile cu fetele i le studiezi si incerci sa le dezvolti poate tot cu ea sau cu alte fete. O sa ai succes. CREDE-MA! Dar in ultimul rand daca vrei sa o uiti sterge pozele cu ea din telefon si daca e o fana facebook si tot posteaza scoate-o de la prieteni sa nu o vezi prea des pe acolo. Te mai comporti cu indiferenta cu ea. Gasesti tu solutii toti barbatii sunt isteti. Am realizat ca stiu sa dau sfaturi bune pentru oamenii care au nevoie si am doar 15 ani. Deci se poate orice. One love.

Răspuns utilizator avertizat
| georgiakiss a răspuns:

Buna Vlad162 pai poate fostei prietene nu ii mai place de tine sau nu te mai iubeste, si daca a iesit cu altul poate a inventat scuza asta ca nu are timp... sad, ar trebui sa renunti la ea si sa iti faci si tu alta prietena... BAFTA! happy