Buna,prietenul tau nu te vrea langa acea prietena pentru ca stie ce ii poate capul si desi tu nu esti ca ea,se spune ca spune-mi cu cine umblii ca sa iti spun cine esti,el poate are o oarecare teama ca nu cumva sa te influenteze intr-un mod gresit acea prietena.Tu ai putea sa ii dai sfaturi bune sa renunte la acest stil de viata pentru ca va avea de suferit pe viitor si e pacat de ea, dar daca nu intelege, atunci nu ai ce face.Intr-un fel il inteleg si pe prietenul tau ca nu ii place sa te vada in compania unei fete cu moravuri usoare ca sa nu creada lumea la fel despre tine si iti vrea binele,logic ca tu stii destul de bine ca nu ai face ce face ea si ca poate ca om e o persoana buna dar stii cum e gura lumii nu o poti oprii, e decizia ta pana la urma daca crezi ca prietenia dintre tine si ea nu te duce catre un drum gresit, atunci fa-l pe iubitul tau sa inteleaga ca e prietena ta si trebuie sa o accepte asa cum e.
In legatura cu cea de -a 2-a intrebare cu balul...eu zic sa ai incredere in el ca daca ii interzici sa mearga atunci el va face in contra ta se poate isca o cearta,pana la urma trebuie sa te gandesti ca daca te iubeste si nu ti-a dat motive sa te indoiesti de el,nu mai te gandi la prostii,ca sa fim realiste,daca e sa te insele,te inseala el nu neaparat la acel bal,poarta o discutie cu el daca vrea neaparat sa mearga atunci accepta si nu te supara pe el ca daca ii faci o cearta de proportii,atunci mai rau vei face. DAca chiar vrei sa nu mearga,atunci cauta si tu de exemplu un motiv,ca ti-e rau sau na,nu te simti bine si ca ai vrea sa fie alaturi de tine,asa poate va renunta la distractii de dragul tau.
Cred ca esti tu cam paranoica,acel om din cate ai zis te iubeste,pai nu trebuie sa fi pesimista si daca cumva omul nu mai vine la tine de cate ori vrei tu,pai poate are si el treaba,are si el diferite probleme,nu poate sta intr-una in bratele tale, fiecare trece prin perioade in care nu are chef de nimic sau se ivesc diferite probleme, daca e cu tine inseamna ca tine la tine dar nu trebuie sa exagerezi.
Are si el nevoie de libertate...se simte prea ca la puscarie, mai lasa`l si u pe el putin mai libertin iar in legatura cu prietena aia a ta mai bine ai renunta la ea ca nu e bine sa ai in anturaj astfel de persoane
Prima problema:
ti as recomanda, k tu si pretenu tau sa incerkati sa o ajutati, sa i expl k nu e bine sa fie asa usoara etc.intr-un cuv: Ajutati-o
a 2a p:
lasa l sa se duca.trebuie sa inveti sa ai incredere in el.si iti zic eu k nu oricine are face o m*** de mok. exista baieti care se pot controla(putini, dar exista). lasa-l sa mearga, si dupa intreaba l cea facut. cu cat mai deschis va fi, inseamna ca nu s-a intamplat absolut nimic; cu cat mai inchis va fi, ejacularea a fost iminenta.
a 3a p:
tu fetito, nu esti deloc paranoik, s ar putea k baietzelu tau sa se vada cu alta(ar putea fi posibil-dar sansele sunt modeste, sa se vada cu pretena ta cea mai buna:-o).incearca sa l intrebi dc nu si mai petrece timpul cu tine asa cum o facea odata.daca da un raspuns, de asta, "intelectual", adica k e pentru bine tau, k trebuie sa inveti, poti sa uiti de el. eventual, fa si tu acelasi lucru(nu sal inseli). invata sa nu fii tu aia care depinde de el, ci invers.nu mai fi u paranoik, fa-l pe el sa fie asa.esti fata pentru numele lui Dumnezeu; nu esti k asa zisa ta prietena care umbla din chiloti in boxeri, aduna-te, fii sigura atunci can faci cv.ai multa grija.bafta
Ok. Consider ca acea prietena a ta poate fi ajutata cu foarte mare usurinta de tine, avand in vedere ca iti este foarte apropiata de 4 ani . Cat despre baiat, ar trebui sa te accepte asa cum esti tu si sa-ti accepte si pachetul ce te insoteste -prieteni, familie etc. Unul care nu face asta nu merita efortul nimanui. In plus, chiar nu inteleg ce legatura are prietena ta cu relatia voastra pana la urma. Doar nu e cu amandoua in acelasi timp. Si ca o dorinta de a comenta un raspuns precedent, indtradevar trebuie sa invete sa aiba incredere in tine. sa nu creada ca o poti lua pe caile gresite ale prietenei tale. Iar referitor la ce ai zis de -[care baiat ar refuza o m*** pe moca? sa fim seriosi...]- nu cred ca e o gandire tocmai buna pe care trebuie sa o aiba o fata cand vine vorba de prietenul ei. Din ce spui tu. accepti ca prietenul tau sa te insele cu alta (M***, sarut etc.) dar nu suporti ideea ca alta sa iti abordeze prietenul. Eu zic sa te mai gandesti in legatura cu afirmatia ta. Si ca sa inchei, paranoica nu esti deloc. Esti doar o fata care iubeste, tine foarte mult la un baiat si isi doreste sa il stie langa ea mai tot timpul. Baietii sunt cei care doresc sa se simta mai liberi si au nevoie cateodata de cateva momente de ragaz ce pot consta chiar in distantarea pentru ceva timp de persoana iubita. Tnx!