| DaisyDuck a întrebat:

Hei, am si eu o problema.Imi place de un baiat de ceva vreme...e frumusel si uneori pare foarte de treaba.L-am bagat in seama pe fb si a fost cam nesimtit cu mine, iar acum face pe indiferentu', dar si eu il ignor.El este cu un an mai mare.Chestia este ca se uita la mine destul de des, dar nu schimbam nici-o vorba intre noi.Tot ce imi doresc este sa ma placa si el, dar nu stiu cum...

6 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Daca zici ca a fost "cam nesimtit" cu tine, da-i pace fato! Nu mai insista. Iti place sa te milogesti in fata unui baiat? N-o sa te placa niciodata, obisnuieste-te cu asta.

| neutrino a răspuns:

Unor baieti nu le plac toate fetele. Daca acest baiat este frumusel, istet si de treaba, atunci si pretentiile lui cresc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Văd că fetele sunt înnebunite după acest gen de ţărani. Ţărani aroganţi şi semidocţi care îşi bat joc de fete.
Înseamnă că vă meritaţi soarta.
Dacă a fost nesimţit cu tine şi acum face pe indiferentul, lasă-l în pace. Nu e interesat.

| ArianaB a răspuns (pentru anonim_4396):

Buuun răspuns, subscriu. Si eu mă mir că văd mai toate fetele umblă după astfel de băieti, gen bad-boy, care au o arogantă in ei si un tupeu, zici că sunt nu-stiu-ce printi. Si tot ce fac cand văd că toate fetele umblă "cu limba scoasă" dupa ei este să isi bată joc, si tot ele plang si dramatizeaza, că vai Doamne, ele nu merită asa ceva. Fetele astea chiar merită asta, dacă le place să fie trate asa nu este vina nimănui, să nu se mai plangă din moment ce isi fac totul cu mana lor, nu le obligă absolut nimeni sa umble după tipi de genul ăsta. oh go on

| adrianamara a răspuns:

Trateaza-l si tu la fel pe el ..nu -ti pierde timpul cu el daca este nesimtit, cu siguranta mai sunt si alti baieti frumosi care te plac

| clickclicksnap a răspuns:

Pai ori pare foarte de treaba ori ti.a demonstras ca e nesimtit? Intrebarea este vrei sa mergi pe o presimtire : "e frumusel si uneori pare foarte de treaba" sau vrei sa mergi pe o dovada : "l.am bagat in seama pe fb si a fost cam nesimtit cu mine". Lasa la o parte dorinta de a te placea si el, ca va fi de scurta durata, vei trai o iluzie. Ia spune.mi acum, se leaga ce zic? Numai bine