| ralu3ea a întrebat:

Hei...am si eu o problema..imi place foarte mult de un tip care e casatorit...eu nu stiam asta initial pentru el nu mi-a spus,zilele trecute mi-a dat numarul lui de telefon si am tot vorbit prin mesaje, dar nu foarte mult si azi nu mi-a mai raspuns la mesaj.eu am si iubit.ce as putea face?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca tii sa plangi si sa regreti, alearga dupa cel casatorit.
Daca vrei sa te simti bine in pielea ta, iubeste-ti si respecta-ti iubitul.
Alege acum, numai tu stii ce vrei sa faci.

| neutrino a răspuns:

Fa-i cunostinta iubitului tau cu sotia tipului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu renunta la iubitul tau si el sa renunte la familia lui. Niciunul nu-i meritati, in schimb va meritati intre voi, doi oameni fara caracter.

Răspuns utilizator avertizat
| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Inevitabil lucrurile astea se intampla in viata.
Tocmai de aceea atunci cand vorbim de o casatorie, casnicie ar trebui sa aiba la baza notiuni ca responsabilitate si respect fata de sotie/sot si copii.
Tu?
Nu te supara, dar cred ca ar fi bine sa te retragi mai ales ca ai aflat ca e insurat.Mai esti si intr-o relatie.Atentie.Chestie de obrazwinking
Pune-te in situatia sotiei sau a prietenului tau.
El.ce poti sa-i ceri, un pamflet ce vrea sa-si hraneasca orgoliul de ''mascul'' cu ceva tanar, nou.Crede-ma nimic mai mult nu vrea de la tine.Sex si atat. Vrea sa-i descarce frustrarile acumulate pe tine.Pentru el esti doar un obiect sexual.Crede-ma prea bine stiu ce spun. straight face

Acum anatomic vorbind creierul uman nu e facut pentru monogamie.
Societatea straina e mai permisiva in acest aspect, dar cea romaneasca e inradacinata prin anumite convingeri si ingradeli.
Care intr-un fel sunt bune.Decat o familie distrusa cu parinti destrabalati, mai bine ingradita cu reguli si conceptii

Parerea meawinking
Gandeste-te.Sunt chestii de obraz aici in ambele parti.

| eu6andrea a răspuns:

Sa arunci telefonul! laughing

| angel_4561 a răspuns:

''Fa-i cunostinta iubitului tau cu sotia tipului.''-asta este partea buna,''Sigur nu vrei sa distrugi o familie...''-iar asta este partea rea, TU DECIZI