O abordezi si ii spui:
-Buna, eu sunt(prenumele tau si o sa il spuna si ea)
-Te-am remarcat(spui unde si cand) si de atunci ma gandesc des la tine.
-Daca vrei si tu putem sa ne intalnim zilele astea sa mai vorbim, poate
o sa-ti placa de mine si o sa devenim prieteni, daca nu, putem sa ramanem amici.(In felul asta nu o sa poata raspunda cu "nu" sau "da", nu ai pus nici presiune pe ea si te-ai referit si la alt aspect decat cel fizic - ceea ce o sa o faca curioasa cel putin).
O intrebi diverse lucruri, Ii cumperi ceva, nu foarte scump, Ii ceri nr. de telefon, apoi o saruti. daca si ea te place e imposibil sa nu mearga.
Pfff pla man me to mi-am facut sperantze cu 3 si am facut tot ce mia stat in putintza le-am dat flori le-am invitat la dans am vb cu ele... uite nu stiu dar daca o cunosti vb cu ea si iti zic sa incerci peste 3 saptamana chesti cu flori si alea stind daca inecrci a 2-a zi X| sigur sar speria un pic dar vezi daca are preten si bafta!
Vai de puii mei ce scris ai!? Omule, nu mă miră că te-au refuzat... La cum te-ai exprimat nu îți dau mai mult de 13 ani așa că mai așteaptă că or să apară și fete pentru tine...
Eu zic ca trebuie sa dai bine in fata ei si sa o surprinzi cu cateva chestii. crede-ma daca va vedea ca este loial si bun te va iubi. FUNDA?
AlexEjmecheru întreabă: