Parerea mea e ca s-a cam plictisit de tine. incearca sa te mai schimbi si tu exact asa cum s-a schimbat ea. incearca sa o ignori o perioada, nu ii raspunde la telefon, nu o mai suna, cand o gasesti pe strada sau la scoala vorbeste-i cu indiferenta.
Eu presupun că ea caută motive să te EVITE, deci ar trebui să-ţi pui nişte semne de întrebare...
Am impresia că vrea să pună capăt "relaţiei" şi nu ştie cum să ţi-o spună FĂRĂ să te supere!
Buna! cred ca cauta orice scuza sa te evite si poate s-a cam plictisit sa fie cu tine. Incearca sa fii si tu mai indiferent sa vezi cum reactioneaza si daca chiar ii pasa cu adevarat o sa aiba anumite reactii si o sa-ti puna unele intrebari. Bafta!
Ea stie cel mai bine motivul pentru care e asa. Poate chiar zice adevarul sau poate minte. Oricum lcurul care te sfatuiesc este sa o eviti si tu, las-o pe ea sa te caute, adica plateste-i cu aceeasi moneda. Stiu, usor de zis, greu de facut, dar cred ca asta este prima solutie, si apoi vezi ca daca tine la tine o sa te schimbe ea!
Nu`i mai da importanta si daca te iubeste o sa fie in limba dupa tine. Parerea mea ii ca relatia nu mai are rost, esti tanar ai 17 ani... nu te dispera pentru o fata...o sa mai dai si de 1000 ca ea pana gasesti una buna!
beausingurlamasamea întreabă: