| Vlad162 a întrebat:

Hei,am si eu o problema, o spun direct si nu intru in detalii. Deci am 17 ani la fel ca si prietena mea cu care sunt de 8 luni. De cand a inceput liceul a inceput sa fie foarte ignoranta cu mine si ma deranjeaza foarte mult atitudinea ei. Se implica in toate proiectele,s-a inscris la presedentia elevilor si trebuie sa isi faca si discurs si campanie etc.,se plange ca are mult de invatat desi e la filologie, pur si simplu noi la telefon mai mult de 10 minute pe zi nu vorbim. In pauze imi zice ca are treaba,ca o cheama nu stiu cine,ca trebuie sa semneze nu stiu ce si nu apucam sa ne vedem. Iesim maxim o data pe saptamana. Cand o intreb daca vrea sa mergem acasa in zilele cand terminam la fel imi zice ca nu poate ca are teme,ca ar ajunge obosita acasa, ca se grabeste etc. Ce naiba sa fac? Cum sa ma comport cu ea? Apreciez orice sfat.

5 răspunsuri:
| klaws007 a răspuns:

Parerea mea e ca s-a cam plictisit de tine. incearca sa te mai schimbi si tu exact asa cum s-a schimbat ea. incearca sa o ignori o perioada, nu ii raspunde la telefon, nu o mai suna, cand o gasesti pe strada sau la scoala vorbeste-i cu indiferenta.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Eu presupun că ea caută motive să te EVITE, deci ar trebui să-ţi pui nişte semne de întrebare...

Am impresia că vrea să pună capăt "relaţiei" şi nu ştie cum să ţi-o spună FĂRĂ să te supere!

| WildLatte a răspuns:

Buna! cred ca cauta orice scuza sa te evite si poate s-a cam plictisit sa fie cu tine. Incearca sa fii si tu mai indiferent sa vezi cum reactioneaza si daca chiar ii pasa cu adevarat o sa aiba anumite reactii si o sa-ti puna unele intrebari. Bafta!

| andraeva a răspuns:

Ea stie cel mai bine motivul pentru care e asa. Poate chiar zice adevarul sau poate minte. Oricum lcurul care te sfatuiesc este sa o eviti si tu, las-o pe ea sa te caute, adica plateste-i cu aceeasi monedahappy. Stiu, usor de zis, greu de facut, dar cred ca asta este prima solutie, si apoi vezi ca daca tine la tine o sa te schimbe ea!

| HFD a răspuns:

Nu`i mai da importanta si daca te iubeste o sa fie in limba dupa tine. Parerea mea ii ca relatia nu mai are rost, esti tanar ai 17 ani... nu te dispera pentru o fata...o sa mai dai si de 1000 ca ea pana gasesti una buna!