| Vlad162 a întrebat:

Hei,am si eu o problema, o spun direct si nu intru in detalii. Deci am 17 ani la fel ca si prietena mea cu care sunt de 8 luni. De cand a inceput liceul a inceput sa fie foarte ignoranta cu mine si ma deranjeaza foarte mult atitudinea ei. Se implica in toate proiectele,s-a inscris la presedentia elevilor si trebuie sa isi faca si discurs si campanie etc., se plange ca are mult de invatat desi e la filologie, pur si simplu noi la telefon mai mult de 10 minute pe zi nu vorbim. In pauze imi zice ca are treaba,ca o cheama nu stiu cine,ca trebuie sa semneze nu stiu ce si nu apucam sa ne vedem. Iesim maxim o data pe saptamana. Cand o intreb daca vrea sa mergem acasa in zilele cand terminam la fel imi zice ca nu poate ca are teme, ca ar ajunge obosita acasa, ca se grabeste etc. Ce naiba sa fac? Cum sa ma comport cu ea? Apreciez orice sfat.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu inteleg cum munceste atat si tu tot o consideri ignoranta. Mie mi se pare ca dimpotriva, este o fata inteligenta si informata de care ar trebui sa fii mandru si in nici un caz o ignoranta asa cum te plangi tu. Tu esti mai inteligent si mai citit decat ea de iti permiti sa spui despre ea asa ceva?

| Awesom a răspuns:

Prietene intelege-o ca ea vrea sa fie puternica si ii place sa se implice in toate proiectele.Atunci prietene pune piciorul in prag si intreab-o odata si pentru totdeauna daca nu cumva vrea sa va despartiti si atunci s-o lasi in pace in treaba ei si tu sa te indepartezi si tu de ea. Poate cand termina campania se va intoarce sau nu.Best of luck.

| neutrino a răspuns:

O relatie nu trebuie sa aiba rol de frana. Acum trebuie sa intelegi ca, momentan, nu mai esti cel mai important eveniment din viata ei.

| bluevibess a răspuns:

Probabil vrea ea sa para indiferenta, mai bine o intrebi..si daca vrea sa va despartiti asta e..life goes onwinking

| Nickolas94 a răspuns:

Ok. Din cite am inteles pe altul ea nu-l are, atunci ignoreazo si tu pe ea, apoi vezi cit aceasta va rezista, sau vine la tine si isi cere scuze (pentru absenta ei) sau va despartiti. Nu fugi tu dupa ea.