Spune-i simplu: " Ti-am citit asa asa asa " Si daca intreaba " De ce ai intrat pe cont-ul meu? " Intrebi si tu: " De ce mi-ai dat parola? " dupa care ii ceri explicatii... vezi ce spune. Daca ti se pare ca a procedat bine o ierti [ dupa scuzele ei ] daca nu, ii spui sa-si caute o alta prietena. Daca vrei sa ii raspunzi cu aceeasi moneda iti faci si tu o prietena si mai buna. Funda?
Daca cauti, gasesti! Eu zic sa nu-i zici nimic. daca n-a vrut sa-ti zica, are un motiv.Iar daca tu te consideri ¨mai buna prietena¨ decat ea, accepta-i deciziile!
1. Nu e frumos sa intri pe pagina ei PERSONALA de facebook. E ca un jurnal modern, ca sa zic asa. Tie ti-ar placea ca sa-ti "violeze" intimitatea?
2.Eu zic totusi sa-i zici ce ai citit acum, ca sa nu fie prea tarziu. Poate mai incolo va intinde coarda si-ti va face lucruri mai oribile. Intreab-o sincer daca vrea sau nu sa mai fiti prietene. Daca zice ca DA, roag-o sa nu-ti mai ascunda lucruri si spune-i ca poate sa aiba incredere in tine. Daca zice NU, atunci spune-i "Pa" si atat. Prietene gasesti pe toate drumurile, nu este o pierdere.
Bananacantareata87 întreabă: