anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HeihappyAm si eu o problema:-s.De ceva timp tin la un tip cu care pana ieri eram certata si imi spunea ca intre noi nu va mai fi nimic niciodata. Dar totusi ieri m-a sunat si m-a invitat la ziua lui pe care si-o facea singur acasa. S-a imbatat si s-a dat mai la toate fetele de pe acolo, ba chiar cred ca s-a si sarutat cu una.
La un moment dat a intrat peste mine in baie cand vorbeam la telefon si a inceput din senin sa ma sarute.
Cand am plecat, m-a condus si 20 de minute am stat pe scara blocului sarutandu-ne incontinuu. Ii spuneam ca el o sa regrete maine pentru ca e prea beat dar mi-a zis sa nu risipesc ocazia.Nu-i pasa de regrete.
Ce as putea sa cred avand in vedere ca intre noi a fost ceva si acum ceva timp?

Răspuns Câştigător
| Polly_7765 a răspuns:

Probabil inca te mai place.
nu uita sa iei in considerare si celelalte aspectebatting eyelashes
fundita?:O3

3 răspunsuri:
| simona_3709 a răspuns:

Pfoa. Nu mai crede nimic. Lasa-l
Nu-i merite sa-si bata joc de tine.Adica ori e cu tine ori e cu ele.
Sa se hotarasca si daca a zis ca intre voi 2 nu mai poate fi nimic e clar ca ila era doar efectu alcoolului.
Nu vreau sa te dezamagesc dar. Nu merita sa suferi pentru un idiot. Da-l dracu si gata.
Numa` bine

| StillLoveU a răspuns:

Mai eu zic ca te place si dk s-a dat la altele a fost probabil pentru ca voia sa t faca geloasa. si esti sigura ca s-mbatat? poate doar s-a prefacut ca sa fie cu tine. eu zic ca tine la tine dar nu vrea sa recunoasca... vb cu el sa vezi c iti zice. pentru ca totul depinde de voi

| cata_1355 a răspuns:

Cred ca el se foloseste de psihologia inversa cand vine vorba de tine. si cat despre celelalte fete, cred ca vrea sa iti arate tie ca "nu ii pasa". e tipic baietilor...