| AndreeaFlorentina8 a întrebat:

Hei..Am si eu o problema si chiar nu stiu cum sa reactionez, sa nu stric totul. Treaba sta cam asa: sunt impreuna cu un baiat de aproximativ 4 luni. Este o relație serioasa,având in vedere ca părinții noștri se cunosc,el a fost la mine,eu la el. Ne-am petrecut foarte mult timp impreuna. Insa de la o vreme relația noastră sa răcit, dupa o discuție mai intimă, in care mia propus "ceva" iar eu l-am refuzat. Nu sunt sigura ca este aceasta cauza răcori. El se pregătește pentru bac, si tot caută scuze legate de asta ca sa nu ne vedem. Insa si inainte avea aproape același program si cu toate astea făcea tot posibilul sa ne vedem. Nu stiu ce sa ii zic, nu pot zice ca nu tine la mine, dar am impresia ca ma tratează asa ca eu sa imi dau seama ca el făcea anumite sacrificii iar eu cu toate astea l-am refuzat. Va rog mult care ma puteți ajuta cu un raspunspuppy dog eyes funda!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu esti intr-o situatie de invidiat si stiu ca te simti foarte dezarmata si dezamagita de reactia lui.
Asa se simte si el dupa refuzul tau de a face sex,in concluzie,ar trebui sa realizezi ca el era interesat doar de acest lucru, cu tine!
Nu te repezi sa-i oferi ceea ce ti-a cerut, lasa-l sa-si dea bacul si cauta sa te stapanesti.
Daca eu gresesc si baiatul asta chiar tine la tine, va aparea din nou in viata ta, exact in acelasi fel in care a plecat.Adica va redeveni cel pe care il stiai.
Dar,daca interesul lui cu tine a fost pur sexual,nu se va mai intoarce,va cauta o alta fata, dispusa sa-l degajeze de emotiile bacului.
Bine?
Sper ca ai inteles.
Iti trebuie multa rabdare si stiu ca ti-e greu,raceala persoanei iubite e foarte greu de indurat,dar crede-ma ca merita sa suferi o luna, doua, decat sa regreti o viata intreaga ca te-ai grabit cu cine nu trebuia.
Sa tii la tine si sa te iubesti, daca tu n-o faci, sa stii ca n-o s-o faca nimeni!

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru greece12):

Să fim serioşi şi realişti happy cum adică " ar trebui sa realizezi ca el era interesat doar de acest lucru, cu tine! "? Cunoşti mulţi bărbaţi interesaţi doar de sex, care să stea 4 luni cu cineva, să se mai ducă şi acasă la părinţi? Nu cred că-i vorba de asta, în niciun caz. Pur şi simplu s-a ofticat pe ea, şi vârsta lui e mai fragedă, orgoliul mai mare, dar ce zici tu acolo happy mi se pare aberant.

| greece12 a răspuns (pentru AdrianDihoricescu):

De ce ar fi aberant? Orice necesitate satisfacuta,creeaza o alta si de la o imbratisare s-a ajuns la un sarut si uite asa s-a nascut ideea de sex in mintea lui.
Si,ca sa reactioneze cu atata raceala la refuzul ei,spune-mi tu ce a vrut!
Desi,i-am explicat fetei ca poate gresesc si el poate fi tracasat si de amaratul ala de bac. Daca se va intoarce la ea,asa cum era el intotdeauna,nu dorea doar sex, probabil chiar tine la ea!
Reciteste-mi raspunsul si nu-mi strica dimineata, nu raspund sa deschid conversatii, sa stii, incerc sa dau un sfat bun.

| mihai69 a răspuns (pentru greece12):

Ți-aș da eu o fundiță. tongue

| greece12 a răspuns (pentru mihai69):

Ti-o cedez. happy

10 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Bacul este un pretext, motivul real este acela ca tu ai refuzat sa faci sex cu el. El nu si-a dorit mai mult de la tine.

| cristimihailov a răspuns:

Nu este nici o problema daca l-ai refuzat. Alta nu o va face.

Lasa-l sa isi caute fericirea in alta parte, decat sa te fortezi tu sa fiti fericiti.

| ZuzuMissy a răspuns:

De ce l-ai refuzat cand tia propus sa faceti dragoste?

| reptila_8205 a răspuns:

Simplu:nu fa sex cu el dar mai arata-i si lui din cand in cand cate o bucatica si atat si asa v-a reveni la tine si dupa il amai incet incet cate o luna 2 el e fericit ca macar o vede ii v-a trece o perioada

| AndreeaFlorentina8 explică:

ZuzuMissy :Nu ma așteptăm sa imi propună asta. Imi era greu sa accept asa din prima ținând cont ca pentru mine ar fi prima data. Insa de atunci mam gândit serios la asta si am hotărât ca voi accepta dar as mai vrea sa mai astep o luna sau doua. El mi-a zis atunci ca nu imi va mai propune si așteaptă sa ii zic eu cand sunt pregătită. Dar cu răcirea asta lui nu prea ma ajuta.

| AndreeaFlorentina8 explică:

Mulțumesc tuturor pentru raspunsuri si sfaturihappy! Voi avea o discuție deschisă cu el despre ceea ce cred, si sper ca in urma acestei discuții sa imi dau seama ce este cu adevarat la mijloc, din modul in care va reacționa el la cele ce va auzi de la mine. Voi avea aceasta discuție astazi sau cel târziu maine, iar apoi voi da si funditahappy Multumesc inca odata!happy