Cum de ea intrat in cap faza cu inselatul cu un baiat ceva adevar e si in asta ca doar nu-i paranoic fara motiv, poate ca tea placut a vazut cum esti si acuma o place pe prietena ta, poate e cu capu in nori si vrea doar sex nu aventuri faza e ca voi mereu vreti relati iar noi aventuri ne implicam in relati pentru sex asta e adevarul, poate aia e mai prostuta o foloseste si o lasa, repet sunt multe posibilitati adevarul poate fi total altceva dar eu cred ca baieti pana in 22, 23 de ani nu vor relati serioase poate uni, le dau dreptate viata ca tanar trebuie experimentata voi copii nici doar vreti relati nu stiti cei aia
Relaxeaza-te intai si judeca la rece, daca merita sa iti faci probleme.Nu poti cunoaste pe nimeni cu adevarat doar prin telefon sau online, unde fiecare se autocaracterizeaza cum doreste.Ca sa vezi daca cineva merita atentie sau nu, trebuie sa-l cunosti personal, sa-i analizezi comportamentul, caracterul, reactiile in diverse situatii.
Dar întreabă-l în față ce crede despre tine! Așa, el pare destul de neserios.
Insemna ce el te considera mai urata decat aia, cum tu te crezi mai frumoasa decat ea.
Cel mai bine este sa vorbesti intre 4 ochi cu el, asa o sa stii sigura ce simte. Mult succes
Mă da spune-i în faţă,, mă mai iubeşti sau totul a fost o glumă proastă''.
Mutubal întreabă: