| Iubibila01 a întrebat:

Hei. am si eu o problema.Sunt cu iubitul meu de un an si ceva, Si simt ca nu-l mai iubesc. El ma iubeste enorm, si e un baiat bun, il respect si mi-e mila sa ma despart de el si sa-l ranesc, Dar nu ma mai simt atat de implinita langa el. Simt ca nu e in totalitate ceea ce vreau. Ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Păi şi la tine nu te gândeşti?

DAcă spui că nu eşti împlinită atunci ar trebui să ieşi din această relaţie chiar dacă rişti să o termini de tot.
Viaţa e prea scurtă să aştepti.

11 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu poti pastra langa tine un om care te iubeste, doar din mila.
Cere initial, o pauza si daca vezi clar ca te simti mai bine, spune-i adevarul.
Iubire de mila si de-a sila, nu se poate.

| melynda a răspuns:

In aceesi situatie sunt si eu straight face

| Iubibila01 explică (pentru melynda):

Inseamna ca ma intelege si pe mine cineva sad

| AdyAdeluş a răspuns:

Pai draga mea, nu tu ai ales baiatul?
Uite,de ce nu ai incercat mai intai sa il cunosti? Acum e tarziu de critici.
Incearca sa ii dai papucii mai finut, adica ceva in gen desene animate laughing, "Sti, cred ca am avut o relatie frumoasa si plina de aventura, dar pentru mine nu mai este acum acelasi lucru. Eu nu simt ca mai este acea chimie intre noi, si cred ca nu are rost sa continuam aceasta relatie pentru ca nici unul dintre noi nu va fi fericit. Vei gasi alta fata mai buna ca mine. Imi pare rau!". La despartiri sunt AS. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Dragostea nu are legatura cu mila.

| Dariusuu a răspuns:

Oricum ai vrea să fie despărţirea el va suferi, sper că eşti conştientă de asta.Dar în timp va învaţa că nu putem ţine pe nimeni lângă noi cu forţa.
De ce să fie 2 nefericiţi într-o relaţie? Aşa că-i dai ocazia şi lui să fie liber şi iubit aşa cum trebuie.

Într-o zi va înţelege, ai să vezi.

| Iubibila01 explică (pentru Dariusuu):

Problema e ca el e foarte fericit cu mine. Sunt draguta, vorbesc si ma port frumos, Dar in sufletul meu se duce o batalie.

| Dariusuu a răspuns (pentru Iubibila01):

Păi şi la tine nu te gândeşti?

DAcă spui că nu eşti împlinită atunci ar trebui să ieşi din această relaţie chiar dacă rişti să o termini de tot.
Viaţa e prea scurtă să aştepti.

| Exilee a răspuns:

Oricum tu vei pierde un baiat care te-ar iubi. Crede-ma ca nu vei gasi iubire ca-n comediile de 2 bani cu final fericit happy

| Iubibila01 explică (pentru Exilee):

Stiu... dar pur si simplu avem idealuri diferite. Eu o sa merg la facultate, el nu... Gandim in feluri diferite, eu sunt mai matura. Eu vreau o cariera de succes, invat bine si lupt pentru viitoarul meu. El probabil va merge la munca in Spania. Ma iubeste dar nu cred ca suntem sortiti sa fim impreuna

| Exilee a răspuns (pentru Iubibila01):

Discuta cu el ceea ce mi-ai spus, desi este trist ca aceasta relatie sa fie scindata pe baza unor aspiratii diferite. Decizia va apartine amandurora, NU DOAR TIE.

| kandaraki a răspuns:

Nu poti sta din mila cu cineva, e stupid si josnic. ori e relatie unde e reciprocitate ori nu e nimic, sa stai cu cineva din mila doar fiindca e dragut cu tine? e absurd. puneti capat relatiei si gata.