Eh stai linistit mai ai pana sa gasesti ceva mai de doamne-ajuta ) ideea e ca tu nu cauti o fata, tu cauti ceva in care sa te regasesti la acea fata, cauti o fata care sa nu fie banala pentru tine, sa aiba ceva special care sa te faca sa te atasezi de ea, de ex : iubita unui amic e foarte naiva (dar nu in sensu ala de idioata ) ci doar in sensul de copilaresc, ea rade tot timpul si e foarte visatoare si aeriana, pecand amicul meu este genul de om foarte serios si cu "picioarele pe pamant " mi-a zis ca el o iubeste pe tipa tocmai pentru ca il face sa se relaxeze, sa rada, si i se pare foarte draguta prin micile ei greseli copilaresti si prin faptul ca uneori chiar se comporta ca un copil, acum depinde de fiecare, fiecare din noi are o slabiciune pentru un anumit vagin... ma si cand iti intra sub piele, nici ca mai iese, asa ca zi merci ca nu ai gasit-o inca, ca sa iti manance si tie zilele cum ne mananca multora din noi
Deci...se intampla des si aproape la oricine, trebuie doar sa gasesti fata potrivita si totul va veni de la sine..succes...funda?
Nu prea cred. am patit-o de multe ori si credeam ca e persoana potrivita.