| BoBoMuSic a întrebat:

Hei,am si eu o problema vreau raspunsuri sincere nu bataie de joc sad, imi place de o fata,ea observa din gesturi sau afla de la cineva ca o plac,ea incepe sa ma placa,se da pe langa mine iar dupa vrea sa fim impreuna, brusc numai simt nimic si gasesc niste scuze jalnice.mi s-a intamplat de multe ori sad ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?

4 răspunsuri:
| n1cknam3 a răspuns:

Eh stai linistit mai ai pana sa gasesti ceva mai de doamne-ajuta laughing) ideea e ca tu nu cauti o fata, tu cauti ceva in care sa te regasesti la acea fata, cauti o fata care sa nu fie banala pentru tine, sa aiba ceva special care sa te faca sa te atasezi de ea, de ex : iubita unui amic e foarte naiva (dar nu in sensu ala de idioata ) ci doar in sensul de copilaresc, ea rade tot timpul si e foarte visatoare si aeriana, pecand amicul meu este genul de om foarte serios si cu "picioarele pe pamant " mi-a zis ca el o iubeste pe tipa tocmai pentru ca il face sa se relaxeze, sa rada, si i se pare foarte draguta prin micile ei greseli copilaresti si prin faptul ca uneori chiar se comporta ca un copil, acum depinde de fiecare, fiecare din noi are o slabiciune pentru un anumit vagin... ma si cand iti intra sub piele, nici ca mai iese, asa ca zi merci ca nu ai gasit-o inca, ca sa iti manance si tie zilele cum ne mananca multora din noi

| xXsecretXx a răspuns:

Deci...se intampla des si aproape la oricine, trebuie doar sa gasesti fata potrivita si totul va veni de la sine..succes...funda?

| BoBoMuSic explică (pentru xXsecretXx):

Nu prea cred. am patit-o de multe ori si credeam ca e persoana potrivita.

| Fcog_Alex_1997 a răspuns:

Pur si simplu spune-i ca nu crezi ca va merge