Am trei lucruri/constatari sa-ti spun:
1. Nu ati discutat niciodata serios, asa ca nu va cunoasteti aproape deloc.
2. Frate-su si taica-su stiu foarte multe despre tine, pentru ca le-a impuiat capul vorbind despre tine, si era incordat pentru ca nu stia ce impresie o sa-si faca ei dupa ce te vad.
3. Alege, faci un pas inainte, sau bateti pasul pe loc inca (probabil) multa vreme.
Mda, efectul parintilor asupra copilului. Fii sigura ca baiatului I-a fost jena de tatal lui cel putin. Nu se stie daca te place, asta ar trebui sa descoperi tu. Bafta.
Ii era teama sa nu-si tradeze adevaratele sentimente si apoi cei din familie sa-l ia la intrebari. Era o situatie noua pentru el, deci usor de inteles ca a reactionat asa.
Pai ii clar ca te place si era anxios sa nu si dea seama ai lui; sau timid; altfel cand are numai sentimente prietenesti nu prea are de ce sa aiba emotii.
Nu inteleg de ce o venit cu tatal si cu fratelelui? nu e barbat sa vina singur, fac pariu ca daca nu erau eii voi 2 faceati ceva in acele 5 min poate si mai mult daca ati face complimente.Atunci ar trebui sa al intrebi ce simte pentru tine daac te iubeste si asa mai departe casa nu lungim mult povestea.
Mda probabil din cauza tatalui nu si din cauza fratelui, presupun ca o fost mai strict la vorba, fiindca ii era rusine probabil...
Nu e usor sa ii prezinti unei fete parintii tai(vorbesc din perspectiva unui baiat)trebuie sa fii atent ca nu cumva parintii sa faca vreo greseala astfel incat fata sa se simte prost.Cred ca a fost doar putin incordat.
00Andreea008 întreabă: