E o jigodie care vrea doar sa faca sex cu tine! Se da cu binisorul pe langa tine si apoi iti va da cu sutul; daca vrei sa fii precum hartia lui igienica, un lucru de care are asa nevoie, dar dupa care il arunca fara regrete in closet dupa care trage apa, n-ai decat sa ii cazi la pat; sunt baiat si stiu ce zic! Vei suferi mult daca mai stai cu el; pentru ca te va seduce pana la urma! Cauta-ti unul care sa te respecte si sa nu vada in tine o gaura provocatoare de placeri, o bucata buna de carne! Stiu ca suna groaznic, dar pur si simplu cacanarii asa gandesc! Ai grija!
Dupa cate am citit, e un nesimtit care vrea sex de la tine... sunt baiat stiu ce zic.
Pai e clar ca vrea mai mult de la tine, si prin afectiune si jocuri incearca sa-ti cistige increderea ca sa treceti la urmatorul pas, sa faceti dragoste. La asta duc toate semnele. Daca te deranjeaza poti vorbi deschis cu el si sa-i explici ca nu esti pregatita. bafta
Buna eu iti dau un sfat nu mai sta cu el deoarece el urmareste un singur lucru de la tine sa se culce cu tine chiar nu iti dai seama ca te desface la sutien pentru asta, tot din aceasta cauza se poarta frumos cu tine pentru ca vrea un singur lucru adica sa se culce cu tine.Si iti dau un sfat nu te culca cu el pentru ca nu este momentul pentru asa ceva.