Pai acuma practic e reversul medaliei.dar exista posibilitatea ca inca sa te placa si sa stea in standbay ca sa vada daca te-a atras cumva sau nu. iubitul tau daca tiar spune ca te iubeste si iar mai spune-i inca unei fete ti-ar place?
nu te mai juca cu el ori incerci ori o lasi balta.
Cum tot l-ai evitat omul tia pierdut cheful de te aborda, acuma pentru ca esti indiferent te atrage, tu te joci cu el de fapt
Ray26 are dreptate aici. Daca iti place de el, de ce il tot eviti? Crezi ca el se simte bine cand crede ca are o sansa si tu il refuzi, asa, sec? Mai bine nu il mai cauta, il amagesti degeaba.
Daca iti place de un caine si vine langa tine si iti ofera un excrement pe incaltaminte de fiecare data cand te vede, nu cred ca o sa-ti mai placa de cainele ala prea curand.
Nu stiu daca ma iare rost. Daca e un baiat care nu are ce face si nu e ocupat cu alte femei, da, mai are rost. Daca e un barbat care a luat raspunsul tau negativ ca un domn manierat, ti-a respectat decizia, acuma sa te speli pe cap cu "nu"-ul tau
Baiatul a incercat a vazut ca NU vrei, s-a plictisit, merge inainte, lucru perfect normal, sunteti tineri sunteti la varsta la care trebuie sa strabateti cat mai multe cearsafuri
Faptul ca am spus "nu"...a fost ceva pe moment....cred ca nici nu mi-am dat seama )) pana cand...la un moment dat mi-a spus sa-i fac cunostinta cu o prietena de-a mea...si atunci am realizat ca nu-mi convine treaba asta...asa ca i-am spus ca nu-i fac cunostinta cu nimeni. Acum nu stiu de ce mi-a spus sa-i fac cunostinta cu o alta fata, doar la cateva zile dupa ce mi-a spus ca vrea sa fim impreuna...
Poate ca a incercat sa ma faca geloasa...recunosc...a reusit, dar sunt prea incapatanata sa recunosc asta in fata lui suntem ca doua pietre tari