| LauraOT a întrebat:

Hei an nevoie urgenta de voi. Eu sunt cu un tip pe care il iubesc de la 15 ani, iar el nu m-a vrut ca eram prea mica, acum am 18 si s-a intors la mine si se poarta forte frumos cu mine, mi-a propus sa mergem la mare, adica sa ne distram impreuna. Dar faza e ca pana sa am caute el pe mine eu eram cu un alt tip, nu il iubeam si totusi am decis sa nu mai are rost sa astept pe fat frumos si ca vreau sa o fac cu el...au trecut 3 luni de cand am facut-o. Tin sa spun ca a fost prima data si de atunci nu am mai facut nimic.Chestia e ca tipului la care tin i-am spus ca eu inca mai sunt virgina, iar el ma crede si zice ca o sa aiba rabdare cu mine. O sa-si dea seama ca nu mai sunt virgina, tinand cont ca nu am facut chestia asta decat o data, si ca pana la urma nu e obligatoriu sa curga sange? Va rog raspundeti-mi si fara raspunsuri gen spune-i fata adevarul...nu il mai minti, pentru ca nu mai am cum sa spun adevarul

Răspuns Câştigător
| UuuLaaLaa a răspuns:

DEciii... Lasa'l sa creada ca mai esti virgina tongue! Si eu am patit la fel straight face, eram cu un baiat de 1 an de zile, el era plecat dincolo, in Italia. Si stia ca sunt virgina. Acum inainte cu vreo 3 saptamani sa vina acasa, ne'am certat urat de tot, crezand ca nu mai avem nici o sansa, nu ne vom mai impaca niciodata. Mie imi placea de un baiat super frumos chiar de foarte mult timp, dar niciodata n'am intrecut masura, adica vorbeam si cam atat! Poate un pupic mai mult nimic. Iar atunci cand m-am despartit de prt meu, m-am intalnit cu baiatu de care imi placea, si nu stiu cum s-a intamplat, dar am facut'o cu el. Pe urma mi-a propus sa fim impreuna si n'am vrut. M'am impacat cu fostul, si l'am asteptat pana a venit in tara, si na...el stia ca's virgina si mie imi era frica sa nu isi dea seama ca nu mai sunt pentru ca il iubeam enorm, cu toate ca l'am inselat! Si am ajuns sa o fac cu el si sincer, a durut enorm si chiar am si sangerat putin dupa actul sexual.

Deci nu`i spune pentru ca ai toate sansele sa'l minti! tongue

Prefa`te si tu acolo ca te doare, desi o sa te doara rau iti zic din propria experienta.
Bafta tongue big grin:***

5 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

E mai greu sa-si dea seama ca esti sau nu virigina. Daca stii sa-l seduci in acele momente, nu-si va da seama de nimic. Mai ca te doare, mai ca sa va miscati incet...si o sa fie totu bine.
In mod normal oricum nu ar trebui sa-i pese de virginitatea asta daca tine la tine cu adevarat; a, ca l-ai mintit, asta da, o sa-l supere, dar daca il faci sa inteleaga situatia, trece problema.
Poti si sa-i spui totul si nu mai nicio grija, dar poti sa stai foarte linistita si asa. Asta e doar o frica tipic femininawinking

| Violetta2303 a răspuns:

Spunei.adica stiu ca nu asta vrei sa auzi dar asta este adevarul iar daca el tine mai mukt la virginitatea ta decat la tine.inseamna ca de aia s-a intors daca ii povestesti ca... tu erai tot cu gandul la el.ca sa int doar o data...va intelege.succeshappy

| KiddSimo a răspuns:

Oricine ti-ar raspunde la intrebarea asta iti va spune sa-i spui.asta e singura solutie.ia`l usor. povesteste`i ce s`a intamplat cu celalalt.am trecut prin asta si prietenu` meu m`a inteles iar acum ma iubeste enorm.ia`l usor si explica`i.isi va da seama ca l`ai mintit pentru ca, chiar daca nu curge sange penisul lui intra foarte usor in tine.iar daca erai virgina intra chiar foarte greu...bafta

| teodoryo a răspuns:

Sunt de acord cu tine KiddSimo.Ori cum isi va da seama ca l-ai mintit si daca esti desteapta gandeste. Daca afla s-a terminat. Daca ii spui tu {se supara putin dar ii trece}>:<

| LauraOT explică:

Ce va intreb eu si ce ziceti voi...v-am spus ca sunt perfect constienta ca nu trebuie sa il mint si sa ii spun adevarul. Chestia e ca nu conteaza cat de virgina sunt eu ci faptul ca il mint. Daca ii spun adevarul nu se va supara ca nu sunt ci pentru ca l-am mintit! De asta nu pot sa zic.iar eu intreb daca e posibil ca el sa nu-si dea seama tinand cont ca nu am facut-o decat o singura data!