Eu cred ca ar trebui sa il inviti la suc si sa il intrebi direct daca te mai place.Nu trebuie sa te compari cu nici una din fostele lui pentru ca fiecare fata este diferita si frumoasa in felul ei deci el poate inca te place dar tu te-ai purtat destul de copilaresc atunci cand ai fost prietena lui si poate doar de asta v-ati despartit:*. Succes la intalnire!
Sa il inviti la un suc, ai incredere in tine si daca si el mai te place veti fi impreuna funda
S-a stricat tonomatu de baieti altii numai sunt?
Nu trebuie sa te complexexi in halul asta cine te vrea te place si asa cel care e pentru tine al vei recunoaste la timpu potrivit
Exact cum spune soul2soull Ce altii nu mai exista? Cu siguranta iti vei gasi altul potrivit pentru tine!
Excat cum spun cei doi de mai sus,nu are rost sa iti pierzi vremea pentru un baiat, mai sunt o garamada, fi fata desteapta si nu i-ti mai face rau.
Sa trci peste ca el mai sunt multiii in lume sa stii si sa stii ca toate fetele/baietii sunt frumoase/frumosi in felul lor si nu trebuie sa te simti urita pentru cred ca esti frumoasa toate suntem frumoase in felul nostru