Nu conteaza cum arata labiile. Ne dezvoltam diferit, ca oameni, ca specie. Nici barbatii nu au testicolele la fel. Unii le au mai mari altii mai mici, la unii au "scacul" este mai mic la altii "sacul" atarna. Nu trebuie sa iti pui asemenea bariere. Niciodata sa nu te subestimesti. Trebuie sa fii multumita cu aspectul pe care il ai.Gras, slab, urat, frumos, inalt, scund, prost, destept...astea sunt doar stereotipuri. Trebuie sa ai respect si stima fata de tine. Multa bafta.
Nu-ti fa griji, si la baieti exista "*** urate" si "*** frumoase".
Acum, fie ca esti fata, fie ca esti baiat, nu conteaza, pana la urma, chestiile alea se afla sub lenjerie, deci, nu e ca si cum ai merge pe strada si te-ar arata lumea "Uite-o pe aia ce pxxxx urata are" sau "Uite-l pe ala cu pxxx urata".
Pana la urma, acest aspect ramane intre tine si intre partenerul tau.
Iar, din punctul meu de vedere, asta nu e o problema atat de mare incat sa zici ca "Gata, eu acolo nu bag pxxx"
Stai liniștită! Sunt convins că o să găsești un bărbat care să știe să se bucure de buzele tale, indiferent de forma, dimensiunea sau culoarea lor. Sunt un tip cu destui ani și te asigur că până la vârsta mea nu mi-am pus niciodată acesta problemă legat de o femeie. Nici din bârfele cu amicii și prietenii mei nu am auzit pe careva să-l deranjeze acest aspect. Frate, trebuie sa ai probleme mari daca forma păsăricii te inhibă. Unii sunt in stare să tragă cu dinții, numai sa aiba parte de ea?
Mda, incerc sa ma pun in piele ta si cred ca reusesc sa te si inteleg in mare parte. Majoritatea omenilor cand e vorba de chestiile astea lasa impresia ca doresc " perfectiunea" dar crede-ma ca nu este asa, asa e firea omului, nu mereu zice ceaa ce gandeste. In fine, nu trebuie sa fii complexata absolut deloc pentru ca cine te iubeste, te iubeste asa cum esti, si iti iubeste si labiile asa cum sunt. App. sunt foarte multi baietii care prefera labiile ca ale tale asa ca no problemm!
Sincer a fost prima data cand a mentionat chestia asta si da, am ramas dezamagita si speriata o sa-ti urmez sfatul, nu vreau sa-mi scada stima de sine din chestii asa marunte si insignifiante. In septembrie fac 21 de ani si faza cu virginitatea despre care tu vorbesti spunandu-i "realizare" pentru mine e un subiect delicat, alt complex ca sa spun asa, dar asta e deja alt subiect ) Multumesc pentru raspuns, m-ai facut sa ma simt mai bine O seara placuta sa ai!
Poate pentru femei virginitatea nu este un complex la 20 de ani. Probabil este un complex pentru barbati sa fie virgini la 20 de ani, mai ales cand sunt ridiculizati si de propria familie ca de ce nu-si fac si ei o prietena.
Stiu ca unii baieti fug de virgine, dar probabil sunt cei care vor one-night stand si in niciun caz o relatie serioasa. Multumesc pentru raspuns
00Andreea008 întreabă: