| Iirinaa a întrebat:

Hei:*! Aş cam avea nevoie de nişte sfaturibig grin am un iubit mai mare cu 5 ani decât mine are 20 ani. şi suntem de 6 luni împreună. el vrea sa facem dragoste şi eu aş vrea dar îmi este frică :-s. i-am spus şi lui că îmi este frică deoarece dacă m-as culca cu el după m-ar părăsi, dar mi-a spus că el pe mine mă iubeste si ca vrea sa fie primul baiat cu care ma culc si ultimul. mi-a spus ca el pe mine ma vrea. mi-a facut cunostinta si cu sora si cumnatul lui.A recunoscut prietenilor lui ca este impreuna cu mine si vrea ceva serios nu doar ceva"trecator". sa va spun ca era de cateva ori sa ma culc cu el, dar n-am ajuns pana acolo pentru ca tot timpul ma blocam cand vroia sa "ajunga mai departe". Si eu as vrea sa ma culc cu el, dar imi este frica si sa nu afle mama mea.

vă rog frumos sa nu faceti misto straight face
chiar am nevoie de cateva sfaturi bunehappy

Mulţumescc!batting eyelashes
Dau FUNDĂ!:*

15 răspunsuri:
| MaTrIx8378 a răspuns:

O sa te fuuuuu** si dupa ceva timp o sa te lase, dupa o sa vad o intrebare ceva de genu ' vai s-a despartit iubitul meu de mine, ce sa fac, cum sa ma impac, sufar nu stiu ce '. good luck

| MadRaven a răspuns:

Daca ru nu te simti pregatita atat fizic cat si psihic, nu are niciun rost sa o faci!
Explicai ca iti este prea frica si cand o sa fi gata o s ao faci
Baftă!

| Azµre a răspuns:

Tută! La 15 ani ar trebui să te joci cu păpuși nu să te culci cu bărbați de 20 de ani. Tu nu conștientizezi că ești mică, dar ăla mai are și 20 de ani, deja nu e în toate facultățile mintale dacă vrea asta.

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Si inca un pedofil...deja mi se termina gama de numere de cati pedofili sunt p'aici...nu mai stiu sa numar pana la finalul lor.
Fata mea, daca te culci cu el acum esti proasta rau de tot. Ia refuza-l. Spune-i ca tu nu esti pregatita pentru asa ceva si nici in viitoarul apropiat nu crezi ca vei putea sa o faci. Ia vezi...te lasa? Eu zic ca da, te va lasa. De ce? Pentru ca NU TE IUBESTE! Daca totusi te iubeste (intr-un mod foarte pedofilistic- apropo, stii ca poate face puscarie daca se culca cu tine, nu? ) o sa te astepte cat vrei tu, cat ai tu nevoie.
6 luni e nimic! Nu conteaza cui te prezinta. Esti copil! El e adult.
Tu oricum o sa faci ce vrei si el o sa faca ce vrea din tine pentru ca asta ii e scopul. O sa te fraiereasca si o sa ramai plangand ca o proasta dupa el.
Stiu ca tu ai impresia ca gresesc si ca nu il cunosc si ca el chiar te iubeste, ca ti-a demonstrat - ti-a facut cunostinta cu sora-sa laughing)) - crede-ma pe cuvant : IL CUNOSC mai bine decat ti-ai imagina tu!
Nu fi si tu inca o tuta de care isi bate joc un pedofil.

| Azµre a răspuns (pentru Vix999):

O tută mare de tot, ce să îi faci.

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Unora le-a lipsit sau inca le lipseste o mama de bataie ...pe bune!

| Love4Music a răspuns:

E mult mai mare decat tine.
Dupa ce se va culca cu tine, te va parasi
In plus nu ai experienta in asa ceva si te poate pacali foarte usor.

| gamerulyonutz a răspuns:

Pai zi la prietenul tau sa poarte perzevativ si la el acasa sa nu afle parinti tai. funda!

| AndreiBolos a răspuns:

Daca spui ca te blocai cand voia sa " ajunga mai departe " poate ca nu esti pregatita. Gandeste-te bine; daca tu ai incredere in el, simti ca te iubeste si te simti pregatita, n-ai decat sa te culci cu el. Pana la urma mama ta de unde ar putea sa afle? Doar fa ce simti! Good luck happy.

| Andraaaaa2000 a răspuns:

Sa nu te simti obligata...sunt multe cazuri in care pleaca dupa ce prosita de tne...si pe altele le poate minti asa cum te minte pe tine si chiar nu cred ca e cv normal sa o facistraight face

| Iulia250711 a răspuns:

Nu o face! Asa fac majoritatea barbatilor: lugu-lugu, hai sa facem sex. Daca ai 15 ani nu ai corpul pregatit pentru asa ceva. El poate sa profite de tine pentru ca nu ai experienta. In plus, mie mi se pare ca e cam dubios ca un tip de 20 de ani sa se uite la o pustoaica. Ai grija cu el! Si hai sa punem problema altfel: daca te culci cu el si ramai insarcinata, ce faci? Acum depinde de tine, eu ti-am dat un sfat. Succes!

| dracu14 a răspuns (pentru Iulia250711):

De fapt fetele in ziua de azi se dezvolta foarte repede, la 15 ani corpul ei e pregatit pentru asi incepe viata sexuala insa psihicul ei nu e pregatit
si nu exista riscul sa ramana insarcinata daca o sa o faca protejat
dar sunt 100% sigur ca dupa ce o s-o faca o sa o lase...

| Iulia250711 a răspuns (pentru dracu14):

Mda, dar ma refeream daca nu o fac protejat.

| dött a răspuns:

Rad de fiecare data cand va citesc pe astea de 14-15 ani cu "vrem sa facem dragoste" si cacaturi din astea. Eu habar n-am ce-i de facut, nu stiu situatia, nu stiu daca esti naiva de fel sau doar acum. Fa ceea ce crezi ca e bine pentru tine.

| anonimul29 a răspuns:

Iti dau un raspuns cat se poate de sincer daca nu esti pregatita NUUU face acest pas si ce daca a vb cu tovarasii despre tine e firesc sa vb cu prietenii despre relatia lor si app asta cu "doar cu tine vreau sa fiu" nu crede dc? am trecut prin asta cu toate ca sunt baiat imi jura ca doar cu mine ca nu m-ar inclocuii cu nimeni si dupa o sapt am ramas singur! Funda?:*