Buna!
Baga-te in vorba cu el, sau roaga o prietena comuna sa va faca cunostinta.
Succes!
Pur si simplu intreaba-l daca locuieste in bloc pentru ca nu l-ai vazut prea des. De acolo vedeti voi despre ce mai vorbiti. Conteaza sa intri in vorba cu el.
Prima data inventezi un motiv cum ar fi sa il intrebi cat e ceasul si apoi il intrebi cum il chema si facei cunostinta si apoi vezi daca lui chiar ii place de tine. Sper ca te-am ajutat!
Pai poate cand il vezi urmatoarea data e cu un rieten/prietena de a ta si vorbesti cu prietenu/prietena ta si il intrebi ce face?
Sper ca te-am ajutat.
Pur si simplu abordeazal incet ca sa nu creada ca esti vreo disperata sau cine stie ce sa mai fii cu 2 prietene sau cu 1 etc stii in grup te simti mai bine... radeti glume chestii baga-l in seama si pe el... si cand aveti ocazia tragel undeva sa fiti voi 2 singuri si acolo il poti intreba daca simte ceva pentru tine nu pot sa-ti zic decat Bafta!
Pai daca si el te place ar trebui sa faca el primul pas,,,, eu asa as face,,,, simplu,, daca nu face asta du-te si vb cu el dar nu ii zice din prima ca il placi
Abordeaza-l pur si simplu. Nu ai nimic de pierdut. Lasa timidatea si emotiile si du-te si cucereste-l fara frica!
Mutubal întreabă: