Nu-i un lucru gresit ce a facut, cam acelasi lucru s-a întâmplat si la noi dupa 5 luni, dar mrg eu eram majora însă eram virgina si mi se păreau lucruri aiurea si-l refuzam sa mă atinga însă cu timpul nu m-a mai deranjat si relatia a mers mai departe pentru ca-l iubeam si-l iubesc tot mai mult si îl inteleg mai ales ca-i băiat si relatia este de 2 ani acum si mi-a spus ca ma astepata cat vreau eu si asa a fost.o sa te obisnuiesti cu atingerile mai ales daca ti la el si nu-i neaparat nevoie sa te culci cu el, dar asa te pregatesti de viitor când o sa-ti doresti si tu contacul sexual cu el..asa e relatia pe nivele...cu timpul indraznim tot mai mult
Am auzit ca daca incepe cu pipaieli de genul il va intarata si daca nu i dau ce vrea ma va lasa...
Iubitul tau a uitat de promisiuni si a ajuns cam la capatul rabdarilor Este mai mult decat evidenta intentia manfestata si oarecum transmisa.
Hai ca m-am cam panicat
De ce esti asa rea cu saraca fata? nu vezi ca are o problema, mentala
Tu te-ai uitat la raspunsurile tale? Raut esti tu
Cine zice ala este
Mai, mai, mai
Trebuie să îl înțelegi și pe el este băiat și dacă el și-a început deja viața sexuală și te-a așteptat atât, nu mai are răbdare și dacă te-a sărutat cu limba adică ți-a luat limba in gură cum se spune acela este un sărut și e normal să te mângâie să te pipăie din punct de vedere că sunteți iubiți și aveți gânduri mari