Lumenul, adica canalul din interiorul vaginului tau deocamdata. in acest moment este inca extrem de stramt, si asta datorita faptului ca muschii circulari inca sunt foarte rigizi, lipsite de elasticitate. Din acest motiv chiar daca penisul este impins cu multa putere, in acest moment nu poate sa provoace intinderea suficienta a fibrelor musculare si in consecinta canalul vaginal se dilata foarte greu si insuficient de mult si astfel apare si acea senzatie de care ai amintit si anume aceea ca penisul se loveste si este blocat de un ''zid''. Doar dupa ce veti intretine mai multe reprize de sex muschii vaginului se vor intinde, vor deveni mult mai elastici si mai ales relaxati, si doar in acel moment lumenul vaginal se va largi de la cei 6-8 mm diametru initial la largimea ''normala'' cu diametrul de cca. 3, 5-4, 5 cm. Putintica rabdare si in mod sigur sexul iti va oferi placeri si senzatii greu de explicat in cuvinte. Multa sanatate!
Ai vaginul încă mult prea strâmt.
Răbdare, lubrifiant și multă tandrețe și cu timpul va merge strună.
Si eu am patit la fel. Trebuie sa incercati de mai multe ori si usor usor o sa intre toata cu usurinta
Himenul nu se rupe doar se întinde daca s-ar rupe de tot ar trebui sa mergi la spital,
Asa e la început! Eu mi am început viața sexuală acum un an și de fiecare data când fac sex ma doare la început când o bagă prima data și după trece
Da, este posibil ca himenul să nu fie rupt, după ce îți trec durerile, peste o zi sau două, o puteți face din nou pentru a te asigura că totul este ok. Țin să menționez că te va durea și a 2-a oară.