anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Asta e o întrebare mai mult adresată băieților. Ați sta cu o fata virgina? Și nu ma refer doar s-o faceți cu ea, ma refer in principiu dacă ați continua sa aveți ceva serios și nu doar sa va faceți treaba apoi sa stați putin și sa plecați din motiv ca nu are experiența. Eu una sunt virgina, la 20 si am vrut s-o fac cu băiatul de care am fost îndrăgostită. I-am spus ca va trebui sa aștepte pana ma simt pregătită, deși eram, doar voiam sa vad dacă tine cu adevărat la mine. Am avut intimități, dar n-am făcut sex. Între timp am aflat ca vorbea cu altele, probabil nu era genul care sa aștepte sau doar voia sa-si atingă scopul. La vârsta mea, majoritatea fetelor au făcut-o si sunt putin complexata. Băieții probabil prefera experienta, de aia am impresia ca o s-o fac cu cineva apoi ma va părăsi pentru ca nu va avea răbdare cu mine.

25 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu as sta. Ci as face in asa fel ca sa o scap de virginitate.

| ania a răspuns:

Eu si sotul meu am fost prieteni 11 luni inainte de casatorie fara sa facem sex.Si el era virgin si nu voia sa il supere pe Dumnezeu prin pacatul curviei asa ca atunci cand a vazut ca frusrarea fizica e prea mare a stabilit nunta peste cateva saptamani( desi initial am zis ca ne vom casatori doar peste 2 ani si jumatate la terminarea facultatii), Am citit fiecare o carte despre viata intima in casatoria crestina, unde se explicau pe larg fazele, totul, i- a dat sfaturi bune si unul din nasi.Fiecare se naste cu instincte bune inclusiv sexuale. Dupa nunta a avut multa rabdare si totul a fost perfect de la inceput.
E firesc sa te temi ca vei face cu cineva si poare te va parasi si te vei simti ranita.Ai fi mai fericita daca ai cauta o comunitate crestina unde se valorizeaza virginotatea inainte de casatorie si fidelitarea dupa si ai face sex doar cu sotul tau.Doar tunci cand ai alaturi un barbat dedicat sa fie alaturi de tine la bine si la rau, care isi asuma sa fie tatal inclusiv al copiilor ne programati, pentru care fidelitatea e o valoare nonnegociabiala, adica dedicat sa fie numai al tau trup si suflet, te bucuri cu adevarat de viata intima.Pacatul curviei nu aduce pe termen lung fericire in viata nimanui.

| Holiday a răspuns (pentru ania):

Are, n-are legatura cu subiectul intrebarii, tu trebuie sa precizezi mereu cum sotul tau si-a frecat-o 11 luni pe langa tine. Sau ai impresia ca nici nu se mastuba?!laughing Ce sa zic, mare act de bravura...laughing
Sotul tau o fi fost, n-o fi fost "perfect" de la inceput dpdv sexual, dar tu ai fost? Habar n-are din moment ce nu are termen de comparatie. In principiu exista 99.99% sanse sa-si luat teapa cel putin din punctul asta de vedere.

| RAY a răspuns:

Treaba e simpla, când o femeie nu face sex cu iubitul ei e din cauza lipsei atracției fizice, aia nu e dragoste e obișnuință, plictiseala, monotonie, and vei găsi unu fata de care vei fii atrasa vei face sex

| Violleta2022 a răspuns:

"A sta" inseamna efectiv sa stai, adica sa te asezi langa cineva, fara sa faci nimic!
Asadar, daca cineva sta langa tine nu poti sa ai sex cu el/ea, sau alte activitati.
Iar colegii de clasa STAU langa tine, si profesorul poate sta langa tine, cand te asculta sau te scoate la tabla, dar statul in sine NU implica relatii sexuale, atingeri sau altceva, ci o simpla actiune de convietuire in apropierea ta.

In ce priveste baiatul care vorbeste in acelasi timp cu alte fete, te asigur ca o face pentru ca asta este firea lui si este evident ca nu te iubeste pe tine.
Un om cand iubeste cu toata inima, nu flirteaza si nu inseala cu alte persoane.

In ce priveste virginitatea ta, astepta ca nu doare si nici nu se invecheste, la numai 20 de anisori, proaspat iesita din adolescenta.
Daruieste-te numai barbatului iubit, care-ti dovedeste ca esti unica fiinta iubita, si cu care vei dori sa ai un viitor, ca asta-i foarte important!

| Mayhem666 a răspuns (pentru Violleta2022):

"Verbul "a sta", inseamna efectiv sa stai, adica sa et asezi langa cineva, fara sa faci nimic!"

Draga mea Jassmina, de metafore ai auzit cumva?

| mihai69 a răspuns:

În adolescență am avut o prietenă (virgină) la care țineam enorm. Dar fierbeau hormonii în mine, așa că mai aveam una, dar care știa ce și cum e cu sexul, ba chiar îi plăcea să-l facă.
Ce crezi? virgina era nemulțumită că eu nu mă puteam abține și mă ruga să nu mai am de-a face cu cealaltă...
Ce crezi? e corect? oricât aș ține la tine (virgină), am nevoie (ȘI) de sex. Deci ori faci cumva măcar să am eu un orgasm din când în când, ori nu te mai supăra că-l caut în altă parte!

| VoidEternal a răspuns (pentru mihai69):

Dar tu ce crezi, e corect ce faceai tu? Daca fierbeau asa hormonii in tine trebuia frumusel sa o lasi in pace pe cea virgina daca nu erati compatibili din punctul asta de vedere, nu sa umbli cu doua. Te miri ca era nemultumita ca mai umblai cu inca o fata. Tu te auzi?

| mihai69 a răspuns (pentru VoidEternal):

Nu am spus nici că e corect, nici că nu ar fi. Am povestit un fapt real, atât. Ideea e că pentru un tânăr (că aici nu e vorba despre vreun bărbat cât de cât mai trecut prin viață, de 30 + ani) nu prea e simplu să-și domolească un impuls primordial - acela de a face sex cu cât mai multe partenere, ca să perpetueze specia. E în "creierul de șopârlă". E în genele noastre; abia după un timp rațiunea intervine (eventual!) și se poate spera la statornicie din partea lui.
În plus, nu "predic" pentru sexualizarea timpurie, incerc doar să spun că există metode care pot împăca si capra, și varza (peting de exemplu). E suficient să nu fim pudibonzi, ci sinceri cu noi înșine și cu necesitățile noastre, dar și ale celor la care ținem.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns (pentru Hyacinth):

Pari a fi puțin cam analfabet funcțional - degeaba ai citit ce am scris, nimic nu ai înțeles. Așa că în afară de explicația asta, nu mai stau să pierd vremea încercând să te fac să pricepi ceva ce oricum te depășește.

| mihai69 a răspuns:

Ești și insistent...
1. nu am presat-o absolut nicio clipă și nu a fost vreodată vorba să fac sex cu ea. Ce e așa greu de priceput?!? Când aveam chef de sex, mergeam la cea care era dispusă să o facă.
2. Nu am înșelat-o, neavând o relație cu ea în afară de prietenie. Sau nu ai priceput ce ai citit mai sus? dar asta e, dacă știi doar să jignești, dai cu pietre fără să mai pui mintea la contribuție, că obosește.

| Holiday a răspuns:

Daca ti-e teama ca te paraseste cineva pentru lipsa de experienta, solutia e simpla, capata experienta cu altii pe care ii poti parasi tu dupa ce o obtii. E relativ simplu si logic. Pe de alta parte, bine ti-a facut, joaca asta cu stai sa vedem, sa ne mai gandim, in momentul in care singura spui ca esti pregatita, dar doar faci nazuri, nu poate duce la altceva decat la ce ai primit. In alta ordine de idei, gandirea ta, conform careia "oferi" sex baiatului/barbatului e paguboasa. De fapt, in primul rand, tie iti oferi asta, pana la urma sexul e ceva foarte misto si placut pentru majoritatea persoanelor, fie barbati, fie femei. Iar daca nu esti capabila, sau nu vrei, sa-ti oferi tie placere, cum sa se astepte cineva ca i-ai putea oferi lui?!

| Ionella1501 a răspuns (pentru Holiday):

Ce răspuns superficial laughing mai bine tăceai. dacă dai sfaturi de genul "capătă experienta cu alții", deci asta e ideea? sa te culci cu scopul de a capătă experienta? wow

| Mayhem666 a răspuns:

"Si nu ma refer doar s-o faceti cu ea"

Pai daca o faci cu ea, nu mai e virgina.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Daca imi place de ea, da! Aspectul asta nu prea are importanta, de fapt e chiar un avantaj!

| UnchiulRamiz a răspuns:

Da. Nu conteaza ca e virgina pentru mine. Nu inseamna ca are lepra sau ciumawinking As lua-o chiar si de nevasta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai nevoie de experienta. Stii tot deja

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Heei!

Eu sincer am avut ocazia de câteva ori să fac sex cu două virgine, dar și cu fete care aveau viața sexuală la activ și am renunțat.

Nu am renunțat pentru că voiam să fac sex cu ele, că aș fi putut aștepta puțin timp, le-aș fi putut influența și am fi făcut-o.

In schimb am renunțat pentru că nu ne înțelegeam mai deloc, parcă nu aveau mare lucru în cap, cel puțin pe partea emoțională, psihică și personală.

Bineînțeles că aș sta cu o fată virgină, aș aștepta oricât, atâta timp cât văd că fata aia mă respectă, există chimie, conexiune și potențial de a construi lucruri împreună.

Însă dacă tu așa simți, o cei face cu cine vei simți sa faci pasul ăsta.

Mult succes!

| gogugogugogu a răspuns:

Da, daca exista compatibilitate.

| PuținConteazăNumele a răspuns:

Virginitatea nu prea are relevanta. Din punctul meu de vedere poate sa fie sau nu, daca este putem invata amandoi, deoarece am ajuns si eu la 20 de ani in aceeasi situatie, daca nu mai este ma poate invata ea pe mine, dar in principiu conteaza sa te intelegi cu persoana respectiva si sa fiti deschisi unul cu altul...