| UnBaiatAAA a întrebat:

Hei. Asta este prima mea intrebare de pe TPU. Bun, deci, am si eu o mare nelamurire. Am cunoscut o fata acum 8 luni, am devenit prieteni buni si bineinteles ca m-am indragostit de ea. Ideea e ca am vorbit cu ea multe multe chestii, iar ea fiind combinata cu unul din prietenii mei cei mai buni timp de 2 luni, il barfea pe ala ma rog, si s-au despartit si m-am apropiat de ea pana s-a combinat cu altul si am suferit enorm atunci. Intrasem in despresie la propriu, ascultam numai melodii "emo" ca sa zic asa, plangeam non-stop etc. Deci cu cat eu ma apropiam de ea, ea se departa, pana cand am ajuns la stadiul de a vorbi numai buna, ce mai faci? Intrebarea mea se adreseaza fetelor: De ce preferati sa stati langa tipi care se poarta ca dracu cu voi, in loc sa stati langa unii care v-ar tine ca in puf?

5 răspunsuri:
| ღDiissyღ a răspuns:

Eu, de exemplu, prefer un baiat care sa se poarte frumos cu mine, nu toate fetele sunt la fel.

| HarMonyy a răspuns:

Eu cel putin nu prefer decat baietii care se comporta frumos si ar face orice pentru minehappy

| LaraMaya a răspuns:

Sincer..nu toate fetele sunt la fel! trebuie sa treci mai departe, si sa cauti fata potrivita! trebuie sa simti fluturi in stomac cand o vezi! nu doar ca e frumoasa! nu sti ce iti va prezenta viitorul..trebuie doar sa deschizi ochi! happy

| UnBaiatAAA explică (pentru LaraMaya):

Cand am zis ca m-am indragostit de ea ma refeream la faptul ca mi-as fi petrecut tot timpul cu ea, ea era totul pentru mine, as fi facut orice numai pentru EA, nu ma refeream la aspectul fizic happy

| inesa_4773 a răspuns:

Doarece uneori nu-i observam pe baietii care sunt linga noi, fiindca ne impartasim cu ei cu toate secretele precum ar fi cu cea mai buna prietena, numai ca am observat de multe ori prietenele pot sa te tradeze dar baietii prieteni nu, se spune ca prietenie dintre un baiat si o fata nu exista ca adica mereu cineva din ei este indragostit in celalalt dar nu recunoaste, dar daca sincer majoritetea fetelor considera ca prietenie dintre baiat si fata exista si de aceea poate nu ii observam pe cei care ne iubesc cu adevarat si ne sunt mereu alaturi cu un sfat, si ne dau o mina de ajutor!