anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei :*

Astazi cand am fost la spital la prietena mea, au venit si colegii ei sa o viziteze. Unul dintre baieti mi se pare simpatic si desi se uita la mine cand vorbeam si imi zambea nu a venit sa faca cunostinta. I.am aflat id-ul si mi. a dat add. M.am bagat eu in seama si l.am intrebat ce face si mai multe chestii dar nu a deschis subiecte de discutii. Ne stim din scoala dar ce sa fac? Chiar nu stiu e asa "sictirit"cand vb abia scoate o vorba. Spuneti. mi ce trebuie sa fac puppy dog eyes. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| alicool a răspuns:

Nu sunt de acord cu niciuna,trebuie sa afli un pic cate un pic despre el apoi incerci sa-i spui frumos ca-l placi, dar incearca sa nu ii spui acest lucru brusc ca si mine ca dupa vei pierde totul, a da si inceaca sa nu-l jignesti caci am facut-o si pe asata

4 răspunsuri:
| Ezzio a răspuns:

:-> :->Pai tipul probabil e prea rusinos dar ca de obicei o sa spun cemi placerolling on the floor ai 2 solutii
1)Incerca sa comunici cu el, sa mai iesiti la o plimbare ceva sa va ajutati sa va sarutati:->
2)sPUNEI PORTOCALIU IN FATA!

| Bibbi1507 a răspuns:

Daca iti place de el pur si simplu spune-i.o. Poate ca o te simti rusinata dar intr.un fel poate si el te place din cauza asta nu vorbeste cu tine si ii este rusine sa iti spuna

| MarinaElkhatib a răspuns:

Buna danutza parerea ea este sa faci exact ce iti spune inima ca nu ai absolut nimic de pierdutwinking...mult succeswinking

| Putzifer a răspuns:

Da ce are pretena ta?
nu se supara ca tu flirtezi cu baieti cand ea e bolnava?