| kami10000 a întrebat:

Hei.Astazi mi-a povestit verișoara mea ca în urmă cu 2 săptămâni si-a început viata sexuala (are 17 ani). După primul contact a sângerat 4 zile, iar după acele sângerări, i-a curs o secretie apoasa, foarte foarte puțin galben, ce mirosea a,, calciu" zice ea și în cantități destul de mari.Imi zice ca avea senzația cum ca s-ar scapă pe ea,își schimba lenjeria de patru,cinci ori pe zi, căci mereu era umeda ca și cum ar fi făcut treaba nr 1happy.
Ii este teama sa vorbeasca cu mama ei și mi-a cerut mie un sfat, iar eu nu am nicio idee.laughing)
De menționat ca este și foarte roșie, iritata și inflamata în acea zona. Poate scurgerile au legătură cu iritația, sau poate doar din cauza epilării, m-am gândit eu din ce mi povestea.
Help me!????

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Verisoara ta trebuie sa mearga la ginecolog! Nu gasesti ajutor aici.Plus, oare nu crezi ca e penibil sa iti incepi viata sexuala, fugind in goana dupa rolul de adult, dar in astfel de situatii sa te comporti ca un copil, ascunzandu-te de parinti?

| Marius22222222222 a răspuns:

A sângerat 4 zile?

| kami10000 explică (pentru Marius22222222222):

Da,dar nu cantități mari.

| Marius22222222222 a răspuns (pentru kami10000):

Wow totuși sunt 4 zile

| Marius22222222222 a răspuns (pentru kami10000):

Sexu prima data nu se face in mod agresiv

| Altinbek a răspuns:

Nu e normal sa sângerezi de 4 zile. du-te la ginecolog sa-ti faci analize citologice.

| Vasilake a răspuns:

O fi avut ala scula prea mare si a rupto.