Mama bine ca mi-ai spus acum cand imi da iubita ceva de baut sa arunc pe jos sau la o planta apropo merci, mai facut sa vomit ce-am mancat azi dimineata-.-!
N-am auzit de asa ceva, sry da' sincer e o prostie, nici nu cred in tampenii d'astea. stii pe cineva care a incercat si a mers?
si daca i asa, de unde stie acea persoana ca nu i coincidenta?
asta-mi suna mai mult a vrajitorie sau ceva de genul. plus ca e chiar dezgustator, cum sa-i faci saracului baiat asa ceva, oribil! trebuie sa fii chiar disperata, sa ai o iubire bolnava
Denny, am crezut că este o glumă. Am căutat de curiozitate pe net, și crede-mă sunt îngrozită. chiar dacă am o vârstă. Este magie neagră, scumpo! Sângele menstrual este cea mai ieftina substanță utilizata in astfel de magii. Nu e de joacă cu astfel de practici, mai devreme sau mai târziu se întorc împotriva ta.
Da merge! eu asa am patit cu iubitul meu si sunt cu el impreuna de un an! Ne iubim ENORM!
Cea tare chestie care am auzit-o , la baieti e daca te masturbezi in cafeaua ei
), imi place ca aici le auzi pe toate
E vrajitorie neagra, farmece. mai bine nu incerca asa ceva. e pentru binele tau.
Iata o reteta standard a unei potiuni de dragoste : sange menstrual, cenusa de par, pudra de unghii, creier de liliac, si piele de broasca
asa am citit pe net.Fratilor suntem in secolul 21 ce dracu daca si in din astea mai credeti wtf?(imediat ziceti ca exista zana maseluta)
Da este adevarat stiu eu un cazodata tatal unei prietene i-a zis secretarei firmei lui saüi aduca cafeaua si ia pus ciclu si sia lacat sotia si fica si s-a dus la secretara!
Eu una am auzit .Si chair stiu o fata din republica moldova care a incercat asa ceva. daca a dat rezultate sau nu numai stiu... dar vad ca se intelege fff bine cu partenerul ei...
dulaul întreabă: