| Izma a întrebat:

Ati auzit cumva povestea aia cu ciclul in cafea? Cum ca daca vreti sa va iubeasca un baiat ( in cazul fetelor) ii pui cateva picaturi din ciclu in cafea sau ceai. Scarbos.

22 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Mama bine ca mi-ai spus acum cand imi da iubita ceva de baut sa arunc pe jos sau la o plantalaughing apropo merci, mai facut sa vomit ce-am mancat azi dimineata-.-!

| NickiMinaj a răspuns:

Pana la TPU n-auzisem. rolling on the floor

| kiss a răspuns:

N-am auzit de asa ceva, sry straight face da' sincer e o prostie, nici nu cred in tampenii d'astea. stii pe cineva care a incercat si a mers?hee hee si daca i asa, de unde stie acea persoana ca nu i coincidenta?hee hee asta-mi suna mai mult a vrajitorie sau ceva de genul. plus ca e chiar dezgustator, cum sa-i faci saracului baiat asa ceva, oribil! trebuie sa fii chiar disperata, sa ai o iubire bolnava straight face

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dragă Denny, trăim în secolul XXI totuși!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Denny, am crezut că este o glumă. Am căutat de curiozitate pe net, și crede-mă sunt îngrozită. chiar dacă am o vârstă. Este magie neagră, scumpo! Sângele menstrual este cea mai ieftina substanță utilizata in astfel de magii. Nu e de joacă cu astfel de practici, mai devreme sau mai târziu se întorc împotriva ta.

| Pissy a răspuns:

Si eu am auzit, dar nu cunosc pe nimeni care a incercat asa ceva. laughing

| Betty18 a răspuns:

Da merge! eu asa am patit cu iubitul meu si sunt cu el impreuna de un an! Ne iubim ENORM!

| Kamri a răspuns (pentru Betty18):

Ai încercat tu și a mers spunem cum ai reușit te rog

| Vali87 a răspuns:

Doamne, nu-mi vine sa cred. De unde ai auzit asta? rolling on the floor

| Bog15 a răspuns:

Cea tare chestie care am auzit-o laughing, la baieti e daca te masturbezi in cafeaua ei rolling on the floor), imi place ca aici le auzi pe toate tongue

| Izma explică:

@ Vali87. pe un site am citit thinking

| Izma explică:

Cine a zis ca as incerca asa ceva?! raised eyebrows

| Lollipop_2029 a răspuns:

E vrajitorie neagra, farmece. mai bine nu incerca asa ceva. e pentru binele tau.winking

| Robert18 a răspuns:

Nu sete adevarat!
Daca vrei sa te iubeasca un baiat sun multe metode.

| caius a răspuns:

Serios chair cineva a inventat asa ceva?
ar trebui sa am grija ce beau de acum laughing

| sdasfgasgaads a răspuns:

Iata o reteta standard a unei potiuni de dragoste : sange menstrual, cenusa de par, pudra de unghii, creier de liliac, si piele de broasca

asa am citit pe net.Fratilor suntem in secolul 21 ce dracu daca si in din astea mai credeti wtf?(imediat ziceti ca exista zana maseluta)

| musique_1043 a răspuns:

Desigur...doar inceraca si totul va fi binewinking :X

| DarkBlood32 a răspuns:

Apoi il bei la loc.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu beau cafea de mult, cred ca a depasit 20 de cicluri...anualewinking

| xDyanne a răspuns:

Da este adevarat stiu eu un cazodata tatal unei prietene i-a zis secretarei firmei lui saüi aduca cafeaua si ia pus ciclu si sia lacat sotia si fica si s-a dus la secretara!

| gabitsa_8705 a răspuns:

Eu una am auzit straight face.Si chair stiu o fata din republica moldova care a incercat asa ceva. daca a dat rezultate sau nu numai stiu... dar vad ca se intelege fff bine cu partenerul ei...

| trifoi_8211 a răspuns:

Si daca te pisi in cafea? ce se intampla?