anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei ati facut vreodata sex la menstruatie? cum e? nu este periculos pentru o femeie sa faca sex in perioada asta?

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu am facut, mi se pare scarbos.
Nu exista igiena maxima in zilele alea!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Se face la greu! Cam 15 % dintre Frumoase au apetitul crescut inainte si la ciclu, asa ca. ii trag tare!
Cand tii la ea, si invers, asta nu e o problema!

| RXN a răspuns:

Da, am facut, in ultimele zile ce-i drept.
Nu stiu ce genii in ginecologie au zis asta, dar nu 'pute' nimic, cat timp tipa e sanatoasa si se spala corespunzator.
Din cate stiu, organismul e mai sensibil atunci, dar daca ambii au grija ce si cum, e in regula.Important e sa nu exista acea jena si sa existe protectie.Treaba cu 'scarbosul' depinde de fiecare, nu ma pronunt.

| elasexygagica a răspuns:

Eu zic ca e naspa mai ales ca pute urat sad

| wildthing a răspuns:

Ca fapt divers...eu am auzit ca la italieni e o moda sa le faca sex oral fetelor aflate la menstruatie. Cica ar fi innebuniti dupa chestia asta. tongue

| lyrics a răspuns:

Din moment ce te protejezi si e igiena(pentru ca se pot lua multe boli, infectii)nu e nicio problema

| carminaburana43 a răspuns:

De citeva ori nu, dar pe urma daca se repeta des vei avea rana.Asa am patit si eu pe urma am avut ce merge la ginecolog sa ma vindece.

| membrugirl2010 a răspuns:

E scarbos!

| LauraD a răspuns:

Nu e nici o problema dar igiena este foarte importanta aici.nu miroase urat asa cum s-a mentionat mai jos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu fa, poti sa iei **** cand vrei...