anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,
Ati simtit vreodata ca o persoana este pentru voi (prin tot ceea ce spune, ceea ce face, cum gandeste, cum zambeste, cum se misca) dar sa nu o puteti avea? Sa nu poti face nimic pentru a te apropia de ea! Sa zicem ca singura cale de acces la persoana respectiva este internetul...
Ati simtit asta vreodata? Cum ati procedat?

Răspuns Câştigător
| WildLatte a răspuns:

Hey, am simtit si inca simt si e al naibii de greu, am vrut sa renunt de n ori, sa ma limitez doar la o relatie de prietenie, dar n-am putut. Uneori simt ca am obosit sa tot alerg dupa iubirea lui, dar nici sa renunt nu vreau pentru ca nu mi-l pot imagina langa o alta persoana. Nu sunt egoista, il vreau din tot sufletul fericit, dar mi-ar fi foarte greu sa stiu ca e langa o alta persoana si o iubeste. Asa ca am ales sa lupt si sa astept cat e nevoie, daca renunt cum as mai putea castiga?
Cum a spus si " Love4Music " n-am nimic de pierdut si pana la urma daca nu risc nu castig.

6 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

De cateva ori pana am dat de nevasta-mea! am asteptat ca un pescar destoinic ce sunt

| Love4Music a răspuns:

Da, am lasat-o balta, era peste puterile mele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Love4Music):

E foarte greu...Ma copleseste! Asa e, cum ai spus si tu, peste puterile mele! Totusi, as face orice pentru persoana respectiva...Din pacate, nu cred ca e reciproc dar poate fi, de-aceea ma zbat!

| RAY a răspuns:

Da,am realizat ca fizicul meu, personalitatea nu sunt compatibile cu accea persoana si am datoo uitarii

| Love4Music a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa incerci si faci foarte bine, pentru ca in viitor nu o sa ai nemultumirea ca nu ai facut mai mult.
Incerci si castigi, daca nici macar nu incerci nu ai cum sa castigi.
Nu ai ce pierde doar de castigatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru WildLatte):

Asa este! Pur si simplu nu-l pot vedea langa altcineva, semanam prea mult. Parca am fi frati. E foarte foarte greu... Mai ales ca nu putem vorbi decat pe internet iar eu trebuie sa ma gandesc la diferite abordari, la diferite subiecte.