Filmele pentru adulti la fel ca subiectul "sex" este ceva tabu la care toate lumea brusc se gandeste :O awesome ...Hai sa zicem 30% din ce vezi acolo te-ar putea ajuta dar nu chiar toate perversiunile, sa nu crezi ca aia o fac din placere sunt platiti sa faca anumite chesti pe care nu le numesc scarboseni pentru in unele cumpluri de lunga durata se plactica si in cuplu nimic nu poate fi numit scarbos, spune-le prietenilor tai ca daca vor folosi in viata reala tot ce vad acolo iti este mila de ei, iar fetele care vin cu raspunsuri gen "SCARBOS!" va rog nu ma luati in parere de rau dar ati avut curiozitatea sa va uitati asa ca macar nu aruncati cu pietre
Filemele pentru adulti sunt ca reclamele pentru un produs oarecare. Doar ca "produsul oarecare" este Femeia.
Adica, aia care trebuie sa fie jumatatea ta, pe care sa o protejezi si sa o aperi chiar cu pretul vietii tale, sa o pui pe micul ecran ca pe un mezel.
Nu mai zic ca, in unele din aceste filme, chiar se poarta cu ele ca si cu o marfa.
Exact ce o să faci și tu în viitorul apropiat cu partenera ta. Mă rog, mai mult sau mai puțin...
Cauta pe google "redtube", click pe primul link, si o sa vezi ce inseamna filmele pentru "adulti".
?
Povestea zici.
http://www.funnyjunk.com/channel/animemanga/Plot/zkflGmx
Bine acuma..fiecare cum intelege..eu ziceam de atunci cand vine tipu' cu pizza sau cand ii se strica la una masina din senin...is cam 3-4min cand vorbesc de una si alta.lol(max)
aia ii cea mai buna parte(lol)
Oamenii care vad frecvent astfel de lucruri, nu numai ca nu au o partenera, dar au si un IQ mic.
In ziua de azi a te uita la filme pentru adulti este un lucru cu care multi copii sau adolescenti se lauda. Dupa parerea mea este un lucru stupid care e mai mult scarbos decat placut.
Salut.
filmele sunt bune pentru cei care nu au parte de femei. se uita si isi imagineaza. si freaca si freaca siintelegi.
Nu er interesant, mie mi se face scarba. Spun asta doar ca sa para interesanti.